Vigyázz, kész, start! Hamarosan újra nyit a megújult Zamárdi Kalandpark!

2016. 05. 12., csütörtök, 14:31

Vigyázz, kész, start! Hamarosan újra nyit a megújult Zamárdi Kalandpark!

Aki figyelmes volt tudhatja, hogy idén tavasszal különös módon zárva voltak a Zamárdi Kalandpark kapui a nagyközönség előtt. Ennek oka, hogy óriási felújításba kezdett a csapat, új szolgáltatások, új pályák és feltuningolt játékok várják majd a nyitási hétvégén az adrenalinfüggőket.

 

Ugyan eredetileg május 14-re tervezték a kalandpark 2.0-ás változatának megnyitását, a felújítási munkálatok elhúzódása miatt csak két hét múlva, május 28-án tudja először fogadni az érdeklődőket.

 

 

Az újjáépítésről és az új elemekről ugyan csak morzsákat hintettek el a tervezők, az Instagramon és a Facebookon egy-egy képet és információt azért el lehetett kapni az elmúlt hetekben.

 

 

Biztosan megújul a Balaton felett átívelő 1,5 km hosszú Csúszópálya, illetve új attrakció érkezik a parkba, ami a Bábel Tornya nevet fogja viselni és a képekből úgy tűnik, hogy az Élménygőzöst is felturbózzák az idei szezonra.

 

 

Izgalomra semmi ok, természetesen a régi játékok is megmaradnak, így a Balatonon továbbra is Vízidodzsemezhetünk, járhatunk a tavon a Vízigolyó vagy henger egyikével, kipróbálhatjuk a fák lombkoronái közt kialakított Kalandpályát és az országban kizárólag náluk található "szabadesés szimulátor"-t, a PowerFun Ugrótornyot is.

 

Legyen rossz idő vagy szikrázó napsütés, mi biztosan ott leszünk május 28-án a kasszák előtt! Jöttök ti is?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: