Egy csomó izé, rubin és ghettoblaster- érdekes tárgyak a kaposvári kibertérből

2016. 05. 06., Péntek, 16:01

Egy csomó izé, rubin és ghettoblaster- érdekes tárgyak a kaposvári kibertérből

Szokták mondani, hogy ami az egyiknek szemét, az a másiknak kincs! Az egyik legnépszerűbb adás-vételi oldalt böngésztük át, szűrőként Kaposvárt használva, hogy lecsekkoljuk milyen cuccokat kínáltok eladásra. Nem csalódtunk a végeredményben, bőven volt kopott cucc - alig használt jelzővel, rémisztő babák, amik akár horrorfilmekben is megállnák a helyüket, na meg egy csomó izé. De egy szó mint száz, itt a válogatásunk:

1.

Ahogy a címből, úgy a leírásból is tükröződik sajnos, hogy az eladónk jelen esetben kissé alulképzett, illetve szakértelme nem 100 %-os az árusított holmikat illetően. A pontos leírást pótolandó előkerültek a dolgok, az izé, illetve a kütyü kifejezések, de sajnos így sem kerültünk közelebb a megfejtéshez, hogy vajon milyen elektronikai alkatrészekként funkcionálhatnak ezek a cuccok. Habár, 100 forintért...

2.

A kissé old school, de antiknak alig nevezhető, két kerekű, színeivel a mai kor divatját követő babakék csepel keresi következő hajtóját. Bár ez nem az összecsukhatós változat, mi bátran ajánljuk a Torony Büfé és társai látogatásához, hiszen ezzel a paripával tuti nem tűntök majd ki a sorból!

3.

Bár a lovacska patái elég stabilnak tűnnek, két lábra kikapva életveszélyes élményeket élhet át vele gyermekünk a lovaglás teljes élményének garantálásaként. A nyerítéstől mi egy kicsit tartunk, reméljük nem azért kínálták eladásra a pacit, mert a szomszédok már nem bírták elviselni a decibelt...

4.

Bár barna haj leírást kaptunk a termékről, a képen egyértelműen fekete árnyalat figyel. A póthajak, még ha használtak is, ennyire óccsón' azért nem kaphatóak, így mi csak arra lennénk kíváncsiak, melyik kínai árustól sikerült vásárolni. Ne feledjétek - kici pici occó occó vigyed vigyed!

5.

Egy testszínű próbababa hadsereg is kínálatra került, amik nem összetévesztendők a guminőkkel! Az alakjában igazán karcsú, hetyke mellekkel rendelkező babákon az eladó jobb szeretne csoportosan túladni, így várja azokat a ruhabolt tulajdonosokat, akik a kirakatba téve otthonkába, illetve gyönyörű neon költeményekbe öltöztetik majd őket. UI.: Alkudni ne felejtsetek el!

6.

Találtunk dekorációs cuccot is nektek, amivel a nappalit tuningolhatjátok, egy igazán különleges majomkoponya alakjában. A himalájai darabot az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága c. film kellékei között pillanthattuk meg, így a fanok biztos lecsapnak majd rá. De bármennyire is csábító a faragott majomkoponya, mi maradnánk a szimpla dísznövényeknél otthonra...  

7.

Szeretnétek az utcán ti lenni a Janik? Itt a megoldás! Kosárpályára, vagy csak egy szimpla menetre a sor felé, itt a vállra akasztható ghettoblaster, hogy visszahozd a nigga érzést Kaposvár utcáira! Ha az előző századból sikerülne előhalászni egy kazettát, akkor azt ezzel a készülékkel pöpecül le tudjátok majd játszani, és a rádiója is jól fogja a ClassFM-et. Kihagyhatatlan!

8.

Kissé viseltes, már-már kopaszodó, de mégis KÜLÖNLEGES Sailor Moon babák keresik következő gazdájukat. Bármennyire próbáltam a meséhez kötni a fejüket, a horrorfilmekből jól ismert Chucky jelent meg a szemeim előtt. Gyerekek elől elzárva tartandó, hiszen rémálmokat okozhat a megpillantása. Brutál.

9.

Még Julian király is megirigyelné ezt az eladásra kínált, 30.000 pénzt kóstáló gyönyörű Rubin rögöt. A kufár biztosít minden leendő vásárlót a drágakő tekintélyes méretéről és eredetéről, amit igazán köszönünk, de a balatoni kamuköves árusoknál egy nullával kevesebbért is tuti megkapnánk egy ugyanilyen darabot...

10.

A nevezetes 'jajdeolcsó' kanna származási helye ugyan az eladóban is kételyeket vetett fel, ennek ellenére leírása nálunk ötöst érdemel. A piros pont az övé, bár a kaposvári víz helyett mi a pálinkát részesítenénk előnyben!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: