Végre teljes a lista! - itt a 2016-os KEN teljes névsora!

2016. 04. 27., szerda, 17:01

Végre teljes a lista! - itt a 2016-os KEN teljes névsora!

Sokáig nagy titok övezte a 2016-os Kaposvári Egyetemi Napok fellépőinek névsorát, de most a szervezők felfedték végre az arcokat a kérdőjelek alól.

 

Idén nem kaptunk szerencsére Kis Grófót, helyette viszont bátran lehet szemezgetni az idei KEN fellépői közül. A program elég színesre sikerült, így valószinűleg mindenki talál a három nap eseményei között olyat, ami közel áll a szívéhez.

Hogy már a startnál everything alright legyen, május 4-én, szerdán az OCHO MACHO-val nyit a feszkó, DJ Borovszkyval karöltve.

 

 

Május 5-én aztán indul a partyjárat, egy éjszaka alatt két klasszis is megfordul a lemezjátszók mögött. Előbb a playmate-ből lett csillag, Metzker Viki csapat, majd őt az őrült bulikról ismert fenegyerekek, Bozóky és Lipóczy, vagyis a Katapult DJ követi.

 

 

Péntekre is tartogat egy, már jól ismert patront a KEN, hiszen ezen a napon lövik el aduászukat, a szinte már hazajáró Delta zenekart. Ahogy minden évben, most is tuti, hogy a napok legnagyobb buliját hozza Kaposváron a csapat, még szerencse, hogy a tornaterembe a város java része simán befér. Csak hideg sörünk legyen elég!

 

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, szerezd be napi jegyeid vagy bérleted EZEN az oldalon, vagy próbálj szerencsét, és nyerd meg 10 bérletünk egyikét ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: