2016. 04. 27., Szerda, 13:48

Ilyen csodás tájakat még biztos nem hordtál az ujjadon!

A Secret Wood igazán szemkápráztató kézzel készített gyűrűk gyártására adta a fejét. Az ékszerekkel rendkívüli világokat hordhatsz a kezeden, amikkel biztosan nem találkozol más pracliján, nézd csak:

Az előállításért egy kanadai ékszerész a felelős, aki friss fát, gyantát és méhviaszt használ, az ebből összeállított anyagba pedig miniatűr tájakat ágyaz be. Az összetett beállítások olyan helyeket mutatnak be, mint például sziklás lagúnák, elvarázsolt erdők és lenyűgöző vízesések. A gyanta szögletes felszínéből adódóan a tájat vizuálisan töri meg, így a gyűrűt forgatva a képet bár miniatűr méretben, de egész alakban mutatja be.

A Secret Wood-nál minden ékszer csak egyetlen példányban készül el. A gyűrűk között biztosan találsz majd különbséget, a fa erezete és színe, valamint a gyanta árnyalata és megformálása között is.

Sajnos ezen okok miatt az elkészítése egyetlen darabnak 4-5 hétbe is beletelhet, de a rengeteg pozitív visszajelzésből úgy tűnik megéri kivárni. Ha beruháznátok egy ilyen csodagyűrűre, azt itt tudjátok megtenni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: