2016. 04. 21., csütörtök, 20:46

Partihajót indít a Balaton Sound - ezentúl a vizen is csapathatjuk!

Idén július 6 és 10 között rendezik meg Zamárdiban a Balaton part legnagyobb nyári fesztiválját, a Balaton Soundot, amelyen idén egy egészen újfajta szolgáltatással is találkozhatnak majd a bulizni vágyók.

 

Földön, vízen, levegőben! Háromból kettő idén már teljesülni fog, hiszen a szervezők egészen különleges újdonsággal készülnek nekünk 2016-ban, ami nem más, mint a Balaton Sound Boat Parties.

 

 

Bulizz 4 órán át a nyílt vizen!

A nevéből már azért sejteni lehet mi is ez, viszont a rendezők pontosan leírták mire lehet számítani a fesztiválon. A május elsején oly közkedvelt katamaránokat veszik kölcsön a szervezők erre az 5 napra, amelyeket kicsit átmaszkírozva bocsájtanak minden nap 15 órától a fesztiválozók rendelkezésére. A hajó 4 órát tölt majd a nyílt vízen, miközben fedélzetén dübörög a nemzetközi house, tech-house és deep house szcéna elitje!

 

 

Sietni kell, csak 300 jegy van naponta!

A hajón olyan előadók lépnek majd fel, mint a hamburgi H.O.S.H, a svájci Adriatique a Diynamic kiadótól, Rodriguez Jr, Peter Kruder, a kölni Andhim duó és a párizsi Agoria. A fedélzetre jutni azért nem lesz olyan egyszerű, hiszen a szervezők csupán 300 db jegyet bocsájtanak áruba naponta, amikhez ITT lehet hozzájutni.

Ilyen egy Diynamic buli:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: