2016. 04. 19., kedd, 15:03

Nagyon fullos lett a Windows-ra tervezett Virtual Desktop - így működik

 

Tátott szájjal pislogtam annak a programnak a bemutatóját nézve, amelyet a Windowst futtató eszközökre terveztek, és aminek a neve Virtual Desktop. Nem kell angol lektorátus ahhoz, hogy rájöjjünk mire is utal a program neve, viszont a kivitelezés már tényleg mesteri.

 

Egy Oculus Rift, egy W10 és helló Hawaii

Nem kell más a programhoz, csak a virtuális valóság szemüvegek egyike, egy windows rendszer és már indíthatjuk is. A program segítségével lehetőségünk nyílik arra, hogy számítógépünk asztalát a világon bárhová elhelyezzük! A program kinyitja a teret, így nem csak az asztalt és az azon futó programokat láthatjuk, hanem 360 fokos szögben mindent magunk körül, legyen szó akár a Grand Canyonról, akár egy trópusi oázisról vagy a világűr bármely pontjáról.

 

 

15 euróért ajándék

A lehetőségek tárháza csupán a felhasználókon múlik, de a 15 eurónyi árért cserébe EZEN a linken hozzá is juthatunk. Melóban például beállíthajtuk háttérnek a Bahamákat, így hátha gyorsabban repül az idő, míg otthon lefekvés előtt egy gyönyörű erdő csendes magányát is választhatjuk helyszínnek. Egy szó mint száz: KELL!

 

Erről van szó:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: