2016. 04. 07., csütörtök, 21:30

A partyfotózás veszélyei, avagy Vedd már le a 21-es képet tezsvérem!

Mindenkiről lőttek már kompromittáló vagy félresikerült fotókat egy-egy koncert vagy party alkalmával. Ha másnap, feltámadva a delíriumból meglátod magad egy galériában nyálat csorgatva, vagy épp egy sztriptíztáncos ölében, egy jól megfogalmazott szerkesztőknek írt e-mailen keresztül fél szóval leszedetheted magad a honlapról.
Ám ez a legtöbb embernek nem sikerül. Helyette jönnek a fenyegetőzések, a különböző indokok és persze a kisregények. Ebből láthattok most egy 10-es összeállítást az Estevan.hu fiókjából.

Még mielőtt belekezdenénk, itt van 1-2 infó, amit jó ha észben tartotok. A rendezvények belépőjegyének megvásárlásával egyidejűleg elfogadjátok, hogy az eseményről hang és képfelvétel készülhet, aminek Ti is részese vagytok! Megnevezni ugyan csak a beleegyezésetekkel lehet titeket, viszont semmilyen követeléssel nem élhettek a felvétel készítőivel szemben. Ez minden jegyen és a klubok weboldalán is fel van tüntetve, így bármely kérésre reagálva és a képeiteket törölve a szerkesztők csak szívességet tesznek, nem a kötelességüket végzik.


1. Az utánrendelő

Előfordul, hogy 1-1 fotó kimarad a több száz képes szórásból, de a szerkesztőkkel "Találd ki?"-t játszani nem szép dolog. Megvan, hogy nő nemű egyént kellene keresni, fekete ruhában, de amikor mindenkinek fehér műanyag pohár figyel a kezében és minden második lány sötét ruciban tündököl, kicsit nehéz a feladata az embernek. Így hát köszönjük Emese, legközelebb kicsit pontosíts a leíráson!

 

2. Az illuminált pózoló

Oh, kivel nem fordult már elő, hogy alkoholos befolyásoltság alatt lőttek róla pár olyan képet, amin a szeme keresztbe állt. És pont egy Kamionosok és Kurvák partyn. Megértjük, csak annyit kérünk - legközelebb mértékkel!

 

 

3. A sztriptíztáncosnő, az asszony és a főnök esete

A nevezett kép ebben ez esetben is lekerült természetesen, bár nehezen tudjuk elképzelni hogyan terhelte volna a levélíró munkahelyi problémája az oldalt. Te meg barátom, ha már engedted, hogy a sztriptiztáncos pörögjön az öledben, hát vállald is a következményeit! 

 

 

4. A twerk-királynő

Egy édesapa se venné jó néven, ha a hétvégi partyfotók között megtalálná hőn szeretett kislányát, ahogy egy nyálát csorgató fiú ölében vonaglik. A kérés jogos, de ha mindenképp alternatíva kell, mi a rudat ajánlanánk!

 

5. A nudista

 

Valljuk be, sem az iskolának, sem a szülőknek nem teszt jót, ha az éppen csak a fészekből kirepült kisgyerekeket félmeztelenül nézhetik vissza az interneten. Egy szó mint száz, a gólyatábortól megvadulnak a kölykök!  

 

6. A modernkori álláskeresés buktatói

Senkinek sem szolgálok új információval, mikor azt mondom, hogy manapság az állásra jelentkezőket lecsekkolják a Google-n és a Facebookon. De kedves drága angyalom, ha az egyik oldalon részt vettél már egy ilyenen, a másik oldalon való eltűntetéstől nem fog sajnos eltűnni a kép az internetről. Az új főninek meg jószórakozást kívánnánk a fürdőrucis képek végigstíröléséhez.

 

 

7. A tömör

 

Semmi cicózás, nem tolta hosszúra. Az úriember tömören és érthetően közölte a kérését. Nice Job! De egy köszönöm azért belefért volna...

 

8. Mutass egy kis husikát!

Szó mi szó, gyakorlatilag az összes ember, aki részt vett az említett eseményen, látta a melltartódat. De sebaj, a kép lekerült, a párducmintás melltartót meg talán jövő hétre mindenki elfelejti. Ha mégsem, akkor ajánlanánk egy garbót a legközelebbi partyra.

 

9. A diszgráfia első jelei

Ülj le lányom, helyesírás egyes!

 

10. Az agresszív

A fenyegető hangnem sosem jó megoldás. Főleg az olyan esetekben, amikor szívességet kérsz ismeretlenül. Ilyenkor valami hasonlóra lehetne számítani válaszul: A cselekvésre való ösztönzést értékeljük, a képet viszont még egy hétig fent hagyjuk, észrevételed igazán köszönjük! Pacsi

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: