2016. 03. 23., szerda, 16:16

Újabb hívatlan vendég a kaposvári Tecsóból - meztelen csiga került elő a savanyú paprikából

Érdekes képre bukkantunk a közösségi oldalon szörfölve. Zoltán egy meztelen csigáról osztott meg fényképeket, amint az egy, a lakóhelyétől igencsak idegen helyen, egy savanyú paprikás vödörben hesszel.

 

Rá is kérdeztünk a friss csiga tulajdonosnál, hogy mi is történt pontosan, aki elmesélte nekünk, miként bukkant a paprikás vödör hívatlan vendégére.

 

 

Elmondása szerint a Vecsési erős savanyú paprikát tegnap dél körül vásárolta a kaposvári Tescoban, amit ebéd mellé kívánt elfogyasztani. Szerencsére nem szívleli azt a műanyag tégelyt amelyben a paprikát szervírozzák, ezért a tartalmát áttöltötte egy tálba, ekkor bukkant a furcsa lakóra. A csigát kihalászta a tálból, a tartalmat kiöntötte, a blokkot viszont hiába kereste, így reklamálni sem tudott, bár elmondása szerint nem is akart.

Ha meg lett volna a blokk, szerintem akkor sem csinálok belőle ügyet 400 forint miatt. Mondjuk, igazából nem az áruház tehet róla, mert ugye nem tudják ellenőrizni az összes savanyúságot.

Az étvágyuk viszont elment az ebédtől, ami érthető is, mi bele se merünk gondolni, mi lett volna ha úgy esznek bele a paprikába, hogy nem fedezik fel a lakóját...


 

Korábban talált már más is nem odavaló élőlényt az ételében, erről  ITT írtunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: