2016. 03. 17., csütörtök, 14:18

Az orránál fogva rángatta a kaposvári buszsofőrt, mert nem állt meg a két megálló között

Rátámadtak egy buszsofőrre Toponáron, amiért az nem állt meg akkor, amikor az utas kérte. Pedig ez nem taxi, még csak nem is sárga...

Feljelentést tesz a rendőrségen a Kaposvári Közlekedési Zrt., mivel megtámadták még március 12-én egyik buszsofőrűket. Az atrocitás Toponáron történt, amikor a busz elhagyta az Erdei Ferenc utcai megállót, és éppen az Orci útra kanyarodott ki.

 

Elfelejtett leszállni

Az utas ekkor kapcsolt, és itt jutott eszébe, hogy le kellett volna szállnia, és ezt jelezte is a sofőrnek, aki a szabályokat betartva nem állt meg a két megálló között, hanem folytatta az útját. Nos, emberünknek ez nem tetszett és előbb szóban inzultálta a sofőrt, majd megpróbálta saját kezébe venni az irányítást, és az ajtót működtető gombokkal babrált.

 

A buszsofőr orrát kezdte rángatni

A buszvezető ellenállt, mire a férfi ököllel fenyegetni kezdte, majd az orrát megfogva rángatni kezdte a fejét. A busz végül épségben megérkezett a következő megállóhoz, ahol a tettes leszállt a buszról. Erre szokták azt mondani, hogy sok hűhó semmiért...

 

A kamera felvette az egészet

A közlekedési vállalat feljelentést tesz a rendőrségen, amihez csatolja majd azokat a felvételeket, amelyek rögzítették az egész esetet, hála az új buszokban lévő modern biztonsági kameráknak.

 

Csak remélni tudjuk, hogy nem a nemrég felfedezett új csillagunk, az X faktor következő sztárja, a bombában megismert buszsofőr volt az áldozat!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: