2016. 03. 10., Csütörtök, 18:57

Szétszedte a netet az Amerika Kapitány - Polgárháború új előzetese! - nem csoda, Szpájdi is beköszönt

A Marvel hősei is összecsapnak májusban, amikor végre a mozikba kerül az év egyik legjobban várt filmje, az Amerika Kapitány 3. része, a Polgárháború.

A napokban már jelezte a rajongók számára a Marvel, hogy ma érkezhet a legújabb alkotásuk számára egy új trailer, amely azért már valamivel többet mutat meg a májusban a mozikba kerülő Polgárháborúból, mint az előző. A rajongók persze körmüket rágva ugrottak fel, hiszen tűkön ülve várták már a rebootot kapó új Pókember első megjelenését, akit mindezidáig nagyon ügyesen sikerült eltitkolnia teljesen a készítőknek, és akit reményeik szerint már megmutatnak nekik az új előzetesben.

Szpájdermen is megjelent a végén

Ma már mindenki megkönnyebbülhetett, hiszen a trailer végén feltűnik a várva várt pókfajzat, aki az első jelek szerint Tony Stark tehát a Vasember táborát fogja erősíteni. Azt, hogy mit hoz nekünk a Vasember és Amerika Kapitány összecsapása, egyelőre még nem tudni, annyi viszont biztos, hogy egy újabb kötelező film került fel a kötelezően megnézendő alkotások listájára!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: