2016. 03. 07., hétfő, 11:02

Előzetesbe vágták a Kaposváron nőkre támadó tabi "férfit"

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség indítványára előzetes letartóztatását rendelte el a Kaposvári Járásbíróság annak a 23 esztendős tabi férfinek, aki még szerdán támadt rá három emberre Kaposvár belvárosában.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, női sikolyoktól volt hangos Kaposvár belvárosa múlt szerdán. Egy fiatal tabi férfi, három emberre is rátámadt az esti órákban, az egyikük súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyről most további részletek láttak napvilágot.

 

Válogatás nélkül támadt rá a járókelőkre

Az első támadás a Teleki utcában következett be, ahol a gyanúsított először egy férfira támadt, akinek válláról a táskát próbálta lerántani, sikertelenül. A férfi nem adta fel, és néhány perc múlva egy hölgyre támadt, akinek táskáját nem sikerült ugyan megkaparintania, viszont az áldozat a váratlan támadástól a földre zuhant, ahol a férfi rugdalni kezdte.

 

Egy élelmiszerboltban szemelte ki harmadik áldozatát

A férfit mindkét próbálkozása során megzavarták, ezért zsákmány nélkül menekült el, azonban nem adta fel, és az egyik élelmiszer áruházban kinézte újabb áldozatát, ismét egy hölgy személyében. A nőt követni kezdte, aki erre felfigyelt, ezért egyik ismerősének lakásába próbált meg bemenekülni, sikertelenül. A férfi a kapuban utolérte és hátulról leütötte, majd rávetette magát, és ütlegelni kezdte arcát, fejét pedig többször is a járdába verte.

 

Előzetesbe vágták

Szerencsére az elkövetőt két arra járó férfi elfogta, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta, aki ellen így a járásbíróság most szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélyére tekintettel 1 hónapra elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: