2016. 03. 03., csütörtök, 10:37

Gátlástalan rabló támadt járókelőkre Kaposvár belvárosában - civilek tekerték le

Női sikolyoktól volt hangos a belváros tegnap este Kaposváron. Egy 23 esztendős tabi férfi támadt meg sorozatosan több embert, értékeik iránt érdeklődve, de nem járt sikerrel.

Ütötte, rugdosta áldozatait

Több embert is megpróbált kirabolni egy férfi tegnap este Kaposvár belvárosában. Az elvetemült ámokfutó előbb egy férfire támadt rá, akit megütött, és megpróbálta elvenni a táskáját, sikertelenül. A férfit megzavarták, így elmenekül a helyszínről, azonban nem futott sokáig, gyorsan új célpontot talált egy hölgy személyében. A nő táskáját megpróbálta letépni róla, azonban az nem eresztett, tulajdonosa viszont a földre zuhant, mire a férfi rugdalni kezdte a földön fekvő asszonyt. Itt ismét járókelők zavarták meg tevékenységét, így zsákmány nélkül menekült el a helyszínről, hátra hagyva a fájdalomtól a földön görnyedő áldozatát.

 

Hátulról ütötte le utolsó áldozatát, aki súlyos sérüléseket szenvedett

Magyar rabló lévén nem adta fel kétszeri próbálkozás után sem, három a magyar igazság, gondolta, ezért ismét egy nőre támadt. Valószínüleg frusztrált volt, és dühítette korábbi rablásainak kudarca, ezért sokkal vadabbul támadt utolsó áldozatára, akit előbb hátulról leütött, majd a földön ütlegelni kezdte a nő arcát és fejét. A hölgy nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett a támadás során.

 

Járókelők kapták el, visszatartották a rendőrség érkezéséig

A hölgy sikoltozására a környékbeliek figyeltek fel, akik a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint azonnal a helyszínre siettek és elfogták a rablót. A bántalmazó megpróbált elmenekülni, azonban a férfiak visszatartották a rendőrség kiérkezéséig, a hölgynek pedig mentőt hívtak.

 

A súlyos testi sértés is a vádak között

A Kaposvári Rendőrkapitányság a 23 éves tabi férfi ellen két rendbeli rablási kísérlet és egy rendbeli súlyos testi sértés és egy rendbeli könnyű testi sértés vádjával indítottak eljárást.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: