2016. 03. 02., szerda, 18:30

A kedvenc hashtaged a #foodporn vagy a #mutimiteszel? Akkor ezt az appot neked találták ki!

Kifejezetten kajaképek tuningolására való ingyenes appot dobtak ki. Minket meg is vettek vele.

Mutogathatunk egymásra, de valljuk be, mindenki postolt már valamelyik szociális felületre képet a napi menüről, a reggeli kávéról vagy az este elfogyasztott borról. A japánok szerették volna, hogy mi halandók is hasonló fotókat tudjunk készíteni ilyen esetekben, mint az igazi food bloggerek, így létrehozták a Foodie nevű alkalmazást.

 

 

Ahány kaja, annyi filter

Az iPhonera és Androidra is egyaránt ingyenesen letölthető appot, Foodie- Delicious Camera néven találhatjátok meg és mint a neve is említi, ínycsiklandó képeket készíthetünk vele az elénk tálalt ételről vagy italról.

Az Instagramra hajazó alkalmazás egy egészen új szintre emeli a #mutimiteszel postokat, hiszen 26 direkt ételek fotózására kialakított filter áll rendelkezésünkre, hogy mutatósabbá varázsoljuk a képeinket.

 

 

A rengetek különböző effekt közül rendkívül könnyű kiválasztani a számodra megfelelőt, kis körökben képek, alatta pedig feliratok ismertetik, hogy adott élelmiszerhez vagy ételfajtához melyik is a tökéletes filter. Így külön szekciókban találtok húshoz, tésztához, borokhoz, süteményekhez, italokhoz, de akár sushihoz is tökéletes effektet.

 

 

Az applikációt februári megjelenése óta tömegesen töltik az emberek, ami nem csoda, hiszen bedobtunk mi is pár képet és látványosan feljavítja és tetszetősebbé teszi a kajákról készült fotókat. A végeredmény tehát: Nálunk tuti fennmarad az app a telón, de itt vannak a képek, hogy ti is megcsodálhassátok a végeredményt:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: