2016. 02. 10., szerda, 10:25

A leggagyibb ajándékok Valentin-napra

Ahogy beköszönt a február, a boltokban hemzsegnek a Valentin napi ajándékok, amikkel meglephetitek kedvesetek a nagy napra. Bár én kétlem, hogy az évnek csak ezen napján kellene elvinni a másikat vacsorázni, vagy virágot, ajándékot venni neki, hiszen mindennap meg kellene becsülnünk a társunkat.
Az üzletek gőzerővel készülnek erre a "nagy ünnepre" és rengeteg gagyi dolog is kikerül a polcokra, ezekből szemezgettünk nektek.

1. Tesco - 2.249 Ft

Párnát venni nem elcsépelt. Egyáltalán. Bár ha nem is erre az ünnepre, de tökéletes lehet a kissé elfajult veszekedéseknél, illetve ezzel jelezni kedvesednek lámpaoltás előtt, hogy aznap éjjel készen állsz-e egy kis akcióra vagy sem.

 

2. Tesco - 2.399 Ft

Az akciós óvszer. Az évnek ebben az időszakában előidézett romantikus hangulat egyenes arányosságban van a szexszel is, így az óvszergyártók egymásra licitálva, olcsóbbnál-olcsóbban árulják a termékeiket, hiszen nekik ez a karácsony. Tény, a védekezés nagyon fontos, de ajándékként semmiképpen se tegyétek be a csomagba, megvan annak a maga helye!

 

3. Pepco - 1.090 Ft

 

Míg az ünnepek alatt ezeket a poharakat kedvezményes áron, felirat nélkül lehetett megvásárolni, most kihozták a megdizájnolt Valentin napi változatukat is. Bár nagyon csecse kis darabok, nem látom értelmét egy két darabos borospohár szett megvásárlásának, ami egy alkalom kivételével úgyis csak a polcon porosodna, mert romantikus lelkű angyalkáink úgyis csak ott tartanák, hogy össze ne törjenek...

 

4. Müller - 945 Ft

Most mondjátok azt, hogy nem megtévesztőek ezek a szív alakú lufik. Akarva-akaratlanul perverz gondolataink támadtak, hiszen egy bizonyos férfi testrészre is igazán hasonlítanak a ballonok. Ezért az én javaslatom az, hogy maradjunk a jól bevállt gömb formánál a félreértések elkerülése végett, hamár, vagy teljesen mellőzzük a lakásból a giccsparádét.

 

5. Divat Show Áruház - 2290 Ft

Az anno a Gumimacik meséből fennmaradt plüssállatokat felturbózták és most új köntösben vásárolhatjátok meg. Egy plüss sosem kreatív ajándék, így ha csak a párod nem egy megrögzött Gumimaci rajongó, ne ezt a húsz kiló love felirattal ellátott macit vásárold meg szerelmed zálogaként!

 

6. Müller - 1.090 Ft

Hogy véletlenül került ez a karácsonyi dísznek kinéző alma a Valentin napi ajándékok közé, vagy direkt, az nem derült ki, de az tuti, hogyha a leírásban fürdőbombaként szereplő, arany csomagolású termék műanyagbúra alatti krepp papírját kicserélik pirosra, legalább egyet biztos eladtak volna belőle...

 

7. Lidl - 699 Ft

Multifunkcionális megoldással állunk szemben, hiszen a csokoládérózsa megvásárlásánál két ajándékot helyettesíthetsz egyben. Bárhogy is nézem, virágnak elég ramaty megoldás, és az árából kiindulva a csokoládé minősége sem lehet a legjobb, így ha ezt viszed haza, lehet a hátadon törik majd szét a fenséges csokoládérózsa...

 

8. Müller - 2.790 Ft

Minden lány álma, a gumikacsa helyett, egy műanyag fürdőkád, az esti pancsikoláshoz, ami persze nem igaz és köszönjük szépen megvesszük magunknak a tusfürdőt, fürdősót és mindent amire szükségünk van. Ezekből az okokból kifolyólag, sajnos az ilyen típusú ajándékok általában a polcon végzik, érintetlenül, a következő nagytakarításig, amikor is a kukában térnek nyugovóra.

 

9. Tesco - 489 Ft

Ne fürgyé le! vagy mégis, hiszen ezzel az ajándék szappan rózsával egy évig kenegetheted magad, hogy elfogyjon. Bár igazán romantikus egy rakat rózsát ajándékozni és most nagyon mennek a Million Rose virágok is, azért szögezzük le: azt a hatást ezzel tuti nem éritek el!

 

10. Lidl - 999 Ft

Szivem, ha már megvettem neked, akkor ugye használod is? Ajándék, hogy még többet kelljen robotolnia az asszonynak a konyhában. Az inkább labirintusra, mint rózsára hajazó tortaforma helyett, ha mindenképpen a sütni imádó párod kedvében akarsz járni, vegyél egy kerek, igazán jó minőségű formát. Ennyi! Slussz-passz.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: