2016. 02. 08., Hétfő, 14:10

A Budai Vár is feltűnt az 50. Super Bowl-on! Te észrevetted?

Az év egyik legnagyobb eseménye Amerikában minden évben a profi amerikai futball-bajnokság döntője, a Super Bowl, amelyen idén sem volt akcióból hiány, még a szünetekben sem. Nem egy nagyszabású, 2016-ban érkező filmből mutattak meg most kisebb részleteket, hiszen közel egy tucatnyi új előzetes érkezett, amelyeket alább most össze is szedtem nektek.

Deadpool

Ha időrendben nézzük a trailereket, akkor az első helyre egyértelműen a héten megjelenő Deadpool kerül. A vörös ruhás, szabad szájú szuperhős is kapott egy utolsó előzetest a vászonra kerülés előtt, amire szerencsére már nem kell sokat várni, hiszen csütörtöktől már a moziban élvezhetjük Ryan Reynolds baromkodását.

Amerika kapitány: Polgárháború

Akkor már maradjunk a Marvelnél, akiknek az idei legnagyobb dobása egyértelműen Amerika Kapitány és Vasember összeeresztése lesz, a Polgárháború során. Ebben az előzetesben végre egyben láthatjuk a két konfrontálódó oldalt, hiszen feltűnik a Hangya és Vízió is. Most már tényleg csak Pókembert kell előkerítenünk valahonnan…

X-Men: Apokalipszis

A Marvel harmadik filmje az idei évben az X-Men legújabb része lesz, amely az ősi mutáns Apokalipszis előkerüléséről fog szólni. A címet először kicsit felvágósnak és túlzásnak véltem, azonban ezeket a képsorokat látva úgy tűnik, tényleg eljön az Apokalipszis,  iszonyat nagy a pusztítás, és kedvenceink ezúttal, tényleg nagy szarban vannak.

Batman v Superman: Az igazság hajnala

Talán a fővesztés terhe nélkül jelenthetem ki, hogy a DC márciusban érkező filmje az év egyik legjobban várt alkotása. A két ikonikus hős csatájáról ezúttal nem túl sokat mutattak meg, viszont otthonukról, Gothamről és Metropoliszról annál többet. A Turkish Airlines egy ötletes reklámfilm során mutatja be a két várost, kitüntető figyelemmel ellátva a városok "emberi" hőseit: Lex Luthort és Bruce Wayne-t. Ja és tudtátok hogy a Budai Vár egyben Gotham  város múzeuma? Nos, én sem, de úgy tűnik, nem árt figyelni, hátha alacsonyabban repkednek a denevérek arrafelé.

Függetlenség napja 2

Míg az Apokalipszis során eget rengető lesz a pusztítás, a 20 évvel ezelőtti függetlenség napja második részének során maga az ég fog leszakadni. Az idegenek visszatértek, és a legújabb trailer alapján nem adnak túl sok esélyt az emberiségnek.

Jason Bourne

A Bourne filmek is bővülnek, és úgy tűnik Matt Damon visszaszedte a Marson eltöltött hosszú évek során elhagyott izmait, és egy újabb, pörgős akciófilmben mutatja meg nem mindennapi képességeit.

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból

Kedvenc teknőseink kaptak egy újabb esélyt, hogy maradandót alkossanak, és bár az első epizód még Megan Fox-al a fedélzeten sem tudott nagyot alkotni, a másodikban azért már erősítettek kicsit a szereplőgárdán. A poénkodó nindzsa tekik következő kalandja júniusban kerül majd a mozikba. Ha nem várunk túl sokat tőle, akkor nem fogunk csalódni.

Egyiptom istenei

A mitológiai történetek vászonra vitele nagy divat volt a 2005-2010-es években, amikor a 300 sikerén felbuzdulva, egymást követték az ókori időkben játszódó filmek. Ez az idő már elmúlt, de úgy tűnik, ezt valamiért nem hajlandók elfogadni az Egyiptom istenei készítői, akik február végén küldik mozikba alkotásukat. A CGI-vel és ismert színészekkel telepakolt film, nem valószínű, hogy túl sok embert megmozgatna.

A dzsungel könyve

A Disney nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor úgy döntött, hogy az egyik legismertebb gyermekmesét viszi vászonra. A Maugli történetét felölelő Dzsungel könyve, a legújabb trailere alapján akár még nagy dobás is lehet, de azt, hogy ez miként alakul, áprilisban fogjuk csak megtudni.

A kis kedvencek titkos élete

Cukiság faktor lvl 100 – a kedvenceinkről, mármint azok titkos életéről készült animációs film kötelező darabbá avanzsált ezzel a trailerrel, így a kedves szülők készüljenek fel rá, hogy júliusban moziba kell menni a gyerekekkel.  Ha már idén nem lesz Gru se Minyonok, akkor lesznek másik  kis kedvencek!

Bónusz

Bár nem trailer, hanem egy ütős Coca-Cola reklám, mégis hozzá kell csapnom a listához, hiszen két szuperhős, a Hangya és Hulk szerepel a cégóriás rövid reklámjában, amint megküzdenek egy kis frissítőért. Ha már egy kóláért is ekkora balhé kerekedik, el se tudnám képzelni mit művelnének, ha egy korsó sörért menne a játszma…

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: