2016. 01. 20., Szerda, 18:32

Feltalálták a tökéletes BeerPong poharat!

Ha valaha voltál kolis, részt vettél házibulin vagy csak jó időpontban jártál a soron, valószínűleg találkoztál már a sörponggal. Persze könnyen meglehet, hogy még sohasem játszottad, csak a sarokból csodáltad a dicső játék kecses és kifinomult technikai érzékkel megáldott résztvevőit, de az is előfordulhat, hogy a keménymaghoz tartozol és minden játszmán a te neved kerül ki győztesen az asztal mellől. Bárhogyan is, két dolog biztos volt eddig a BeerPonggal kapcsolatban, a Noname sör és a piros, kör alakú poharak. De ennek mától vége!

Valószínűleg a jelen pillanatban minden ember, aki valaha játszotta, az asztalba veri a fejét, hogy miért is nem én találtam ki? A Hexcup Rac egy a kickstarteren induló új projekt. A méhkasok hatszögletűségéből megálmodott poharat külön a játékhoz alakították, törhetetlenek és nem gurulnak majd le az asztalról, mint kör alakú társaik.

A legtöbbünknek nagyon bejön az újítás, de azt suttogják a világhálón, hogy a játék nagy öregeinek nem igazán jön be a frissítés. Míg egyesek azon aggódnak, hogy szednék ki a középső poharat a méhkasból, mások egyszerűen megkönnyített változatnak tartják a fejlesztést.

A kickstarteren már kemény 4500 ft-ért beszerezhetitek a világ legjobb sörpong poharát. Mi tuti benevezünk egyre, hogy legközelebb már ezeken gyúrjunk a nyári esték végtelen sörpong játszmáira.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: