2016. 01. 18., Hétfő, 18:53

Recskakabint állítottak fel New York-ban

Egy szexjátékszerekkel foglalkozó cég furcsa kis erődöt állított fel a minap New York-ban. A "GuyFi" névre keresztelt fülke a 28. utca és az Ötödik sugárút találkozásánál várakozik, hogy a stresszes úriemberek levezethessék a felgyülemlett feszültséget. A belsejét csak egy függöny választja el az utcától, belül pedig mindössze egy szék, szélessávú internet, és egy laptop található...

Az inspirációt egy nemrégiben végzett kimutatás adta, miszerint a New York-i férfiak mintegy 39%-a folyamatosan recskázik a munkahelyén. Egy alkalmasabb környezetbe szerették volna áthelyezni ezt a "szokást", így született a "GuyFi" ötlete.

A cég azt mondja, hogy már az elindulása napján mintegy 100 ember használta az önkielégítő erődítményt a forgalmas utcán.

A nagy sikernek örvendő első fülke után a cég további pop-up standokat szeretne elhelyezni Manhattanban, a nagyobb amerikai városokban és Londonban is.

Befejezésül csak annyit, hogy a magamutogatósabb embereknek biztos bejön az ötlet, de gondoljunk arra is uraim, hogy mi van ha jön egy lágy szellő és fellebben az utcától elválasztó függöny...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: