2016. 01. 16., szombat, 14:43

Bemutatták az Adidas NMD-t, viszlát Nyugati Kánya!

Az Adidas és Kanye közös együttműködéséből született Yeezy volt a tavalyi év egyik sztárja, most pedig bemutatták a 2016-ra szánt Original sorozatot, mely az NMD nevet kapta.

 

2015 vége felé, a nagy Tubular és Yeezy láz után, végre kóstolót kaphattunk az Adidas Origináls új sziluettjéből, az NMD sneakersből. Bár akkor csak két színárnyalatot szellőztettek meg a nyilvánosság előtt, eljött 2016 és ezzel az NMD cipők éve. 12 különféle színárnyalatban dobják az idén a piacra a lépőt, a mi nagy örömünkre. A cipő Boost talpakon nyugszik, ami a világ egyik legkényelmesebb talpszerkezetével büszkélkedik.

 

 

Viszont eltérően az eddigi lépőktől, a képen látható Triple Black modelljüknél ezt is továbbfejlesztették. A legemlítésreméltóbb változás az NMD-vel kapcsolatban, hogy a jól megszokott hármas csíkozást idén minimálisra próbálják majd fogni az Adidasnál. Az első pároknál kaméleon módon, a cipő színéhez alkalmazkodva jelenik meg, míg az utolsó modelleknél már teljesen eltüntetik a jól ismert logót a lépőről.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: