2016. 01. 08., Péntek, 10:44

A januári uborkaszezonból is kimazsoláztunk pár jó helyi progit

Sajnos az izgalmas eseményekből nem bővelkedünk januárban, talán lélekben készül mindenki februárra, ezzel együtt a farsangra és a Valentin-napra. Szóval uborkaszezon van progik szempontjából, mi azért összeszedtük nektek párat, amit érdemes csekkolni ebben a hónapban.

GYEREKESEKNEK: Mega Játszóház 

A hétvégén, január 9 és 10-én gyerekbirodalommá változik a Munkácsy Gimnázium tornaterme. Idén újra Kaposvárra látogat az ország legismertebb gyermekeknek szóló utazó programja, a Mega Játszóház. Óriás felfújható játékok, különleges légvárak, 3D mozi vetítés és akkumulátoros járgányok érkeznek, hogy csak pár dolgot említsek a programsorozat kínálatából. A gyerek jegyek 1800 ft-ért, a felnőttek pedig 400 ft-ért lesznek kaphatóak. 

HÁZASODNI KÉSZÜLŐKNEK: Esküvői kiállítás

Idén 7. alkalommal kerül megrendezésre a Somogyi Esküvői kiállítás. Január 16, 17-én 10-17 óra között várnak szeretettel minden érdeklődőt a Hotel Dorottyában. Tökéletes alkalom a házasodni készülő pároknak, hogy lecsekkolják az idei divatot és megtervezzék a nagy napot, hiszen a menyasszonyi ruháktól kezdve ékszerek, asztaldíszek és torták is bemutatásra kerülnek. A belépő 600 ft, ami tombolát is tartalmaz.

MOZIRAJONGÓKNAK: Aljas nyolcas

Januárban irány a Cinema City, hogy megnézzük a legújabb nagyvásznú westernt, az Aljas Nyolcast! Quentin Tarantino újra elfoglalta a rendezői széket és a Django elszabadul sikere után újabb vadnyugati őrülettel állt elő. Amit kapunk: elmaradhatatlan ármány és intrika, fejvadászok és rengeteg művér. Ahogy a Tarantino-filmektől megszokhattuk, a sztárparádé kötelező: Samuel L. Jackson,Tim Roth, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins és Channing Tatum...

ÉJSZAKAI BAGLYOKNAK: Light off páré

2016-ban újra Kaposvárra érkezik a Lights OFF partysorozat. Az idei téma a cirkusz, ami állítólag nagyobb, hangosabb és látványosabb lesz, mint az eddigi bulik. Szűk gatyákra és tűsarkúakra fel, hiszen idén újra kialszanak majd a fények hajnal 1-kor a Park Music Hallban, addig meg agyaljátok ki, hogy mit tesztek  majd a sötétben! Az elővételes jegy 1.000 ft, a helyszínen 1.500 ft, a sötétségben elszenvedett sebekre pedig 1.060 ft a másnapi aspirin.


MINDENKINEK: Korcsolyázás a Desin

Persze, majd csak ha frankón befagy! A napokban még csak 2 centi lehet a jég vastagsága, sőt talán vissza is olvad, de mi igazán reménykedünk, hogy január végére kellőképp meghízik és rámerészkedhetünk végre. Addig is élesítsétek a korikat! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: