2016. 01. 06., szerda, 15:27

Ezekben a boltokban verjetek a karácsonyi pénz seggére!

A kaposvári boltokat is elérte a nagy leárazások hava. Akik a múlt heti dömping alatt, vagy már karácsony előtt elverték a pénzüket, sajnálhatják, hiszen ilyenkor futhatunk bele a legjobb akciókba.

CCC

 

A cipőkben és táskákban utazó üzletben 30-tól 50%-ig terjed a januári nagy leárazás. Most a 2015-ös őszi/téli kollekció kényelmes, divatos, mintás és színes termékeit vásárolhatjátok meg. Téli csizmák, bakancsok, tavaszi balerina cipők, gumicsizmák bő kínálatából válogathattok most.

 

Cosmos City

 

Próbálok nem rossz véleménnyel lenni és szépen tálalni a tényt, hogy a Cosmosban csodálatos 70%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok most meg az idei őszi/téli kollekció megmaradt darabjait. Ha szeretnétek bugyit venni 300 Ft-ért, mindenképp látogassátok meg őket!

 

Deichmann

 

Mivel a Deichmann előző szezonos termékei folyamatos leárazásra kerülnek a boltban, most különleges akcióval próbálják felhívni a figyelmeteket. Két darab leárazott termék mellé a harmadikat fél áron vásárolhatjátok meg az üzletben, valamint online is, és az akció minden táskára és cipőre is vonatkozik.

 

C&A

 

A széles divat skálán mozgó üzletben 10 márka megjelölt termékei közül válogathattok a leárazásra került szekcióban. A C&A-ban már karácsony előtt kiárusítást hirdettek, így lassan a vége felé közeleg az akció, ezért az árak is nagyon vásárlóbarátok.

 

J.Press

 

Legyen férfi vagy női fehérnemű, zokni vagy akár köntös, most 20-tól 50%-os kedvezménnyel szerezhetitek be náluk.

 

Müller

 

A drogériák is beszálltak Kaposváron a téli nagy leárazásba. A Müllerben a folyamatos akciós termékek mellett, most igazán nagy kedvezményeket a márkás parfümökre írtak ki, érdemes benézni és szaglálódni kicsit.

 

New Yorker

 

Náluk már az ünnepek előtt elkezdődött a nagy kisöprés, de januártól a legújabb kollekció ruhadarabjai kivételével a legtöbb dolgot leárazták, akár 50%-kal.

 

Orsay

 

Ha kicsit csinibb ruhákat, kabátokat vagy táskákat szeretnétek megkapni nagyon szuper áron, akkor irány az Orsay! Bár karácsony előtt már a negyed üzlet a leárazott termékektől hemzsegett, mostanra a legtöbb ruhát és táskát akár 70 %-os kedvezménnyel is megvásárolhatjátok.

 

 

Players Room

 

Még az idei télre sem késő beszerezni egy új bakit a Players Roomban, most akár 50%-kal olcsóbban. De az üzlet egy különleges ajánlatot is életbe léptetett bizonyos cipőkre, köztük a Star Wars lépőkre: ezekből kettő pár vásárlása után a harmadikat ajándékba adják.

 

Takko

 

A Takkoban sok más üzlethez hasonlóan már december elején elkezdődtek a leárazások, így január elejére elérték az utolsó lépcsőfokot. A legtöbb cuccot akár 70%-os kedvezménnyel hazavihetitek, az már más kérdés, hogy a hosszú akció miatt meglehet, hogy a tökéletes méretet vagy színt már nem találjátok meg az üzletben.

 

Balance

 

A fiatalos és elegáns férfi ruhákat 20, 30, 50%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok most meg Balance-éknál.

 

+1 - Libri

 

A Kaposváron két bolttal rendelkező Libri is januári akcióba kezdett. Az árakból ugyan nem engedtek, de két megvásárolt könyv után egyet ingyen kaptok, ami valljuk be, igazán kecsegtetően hangzik.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: