2016. 01. 06., Szerda, 19:39

Ettől lehidalsz: feltalálták az öntisztító farmert!

Leetted magad ebédnél? Rádfröccsent a reggeli kávé? Mától nem probléma, hiszen az ODO Denim végre piacra dobta az öntisztító ruháít. A legtöbb farmert és pólót, amit a mindennapjainkban hordunk, talán nem is a viselése nyújt ki, illetve fakít ki, hanem az a számtalan mosás, amin át kell esniük, hogy mi minden reggel tisztán és illatosan húzhassuk fel őket. Az ODO-nál egy éven keresztül dolgoztak a megoldáson, és úgy néz ki megérte...

A hagyományos farmeroktól eltérően, az ODO-t olyan anyagból állították össze, amely csökkenti a felület érintkezését, ha víz, ketchup, vörösbor vagy akár olajhoz érne hozzá. 

Akkor sem kell megijedni, ha egy nagy adag céklalé folyna rá, hiszen egy laza kézmozdulattal, vagy egy pár csepp víz segítségével azonnal eltűntetheted a gatyódról. De taszítja a vizet, mézet, vagy akár egy bögrényi kávét is ráönthetsz, nyoma sem marad.

Valljuk be, bármit is hordanánk 2 hónapig, ha tiszta, ha nem, szaga lenne. Ezt a problémát is kiküszöbölték az ODO-nál, ugyanis egy ezüst-fonalat építettek a farmerba, aminek alaptulajdonsága, hogy taszítja a különböző szagokat okozó baktériumokat. A fonal segítségével ezek a baktériumok visszaverődnek, úgymond a nadrág kiizadja őket magából, hiszen a felületén verejtékcseppek formájában eltűnnek. 

A nadrágot most kezdő áron, 100$-ért, azaz 28.000 ft-ért be is szerezhetitek magatoknak, de már itt van a legújabb fehér színű póló és sál kínálatuk is ugyanezen anyagból.

A kételkedőknek pedig annyit, hogy az ODO-nál visszaadják a pénzedet, ha sikerül egyetlenegy csepp piszkot vagy egy kis bűzt is összeszedned. Tehát a mosás a múlté, szennyestartókat a konténerbe!

Itt egy videó, hogy ti is a saját szemetekkel láthassátok a csodát:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: