2015. 12. 16., Szerda, 18:04

A srác, akit kirúgtak a kocsmából, mert Nike Air Max-ben akart bemenni

Jártál már úgy, hogy spiccesen botorkálva be akartál térni egy egységbe, amikor a kidobó eléd állt és azt mondta: Ilyen cipőben nem jöhetsz be! Igen? Nos, Seb Aylmer is!

Az ausztrál hapek Sydney kertvárosában, a Bank Hotel portáján akadt fenn a dress controllon néhány nappal ezelőtt, amikor a haverjaival épp egy vacsorát követően kívánt lealjasodni. Nos, a küszöbig jutott, ahol a hotel portása megállította, és távozásra szólította fel. Seb értetlenül kérdezett rá, hogy ugyan miért ne léphetne be az egységbe, mire azt a meghökkentő választ kapta: „mert Nike Air Max van rajtad!”

A srác először azt hitte, hogy a Kész Átverés ausztrál verziójába csöppent, aztán morcosan haza battyogott és kiöntötte a szívét az egység Facebook oldalára. Hamarosan azonban nem várt válasz érkezett:

“Tudjuk, hogy nehéz lehet ezt elfogadni, hiszen mindannyian szeretjük hordani a sportcipőinket a kényelmük miatt. Azonban ezeket a típusú lábbeliket többnyire általában olyanok viselik, akiket mi nem látunk szívesen. A legrosszabb forgatókönyv az, hogy bandatagok, de legalábbis olyan fiatalok, akikről könnyű azt gondolni, hogy azok. Biztosíthatlak afelől, hogy minden egyes ember, akit elkaptunk a helyen drogárusítással vagy dobtunk ki verekedés miatt, ezeket a cipőket viselte.”


Ettől aztán még Seb is lefordult a székről, nem is csoda, hogy az internet világa ennyire felkapta sztoriját. Olyanról már hallott mindenki, hogy ha épp nem passzol az alkalmi viselethez a tornacipő, akkor a bejáratnál visszafordítanak, de azért gondolom egy kocsmából még senkit nem küldtek ki a cipője márkája miatt. Idáig.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: