Advent + Elektronikus zene  + Kaposvár?

2015. 12. 15., kedd, 13:26

Advent + Elektronikus zene + Kaposvár?

Pompás programnak ígérkezik a december 18-i Adventi FényChillÁr. Hogy miért? Egyrészt azért mert: régen volt már Kaposváron FényChillÁr, másrészt pedig: nem fogsz találni a városban sehol ilyen vagy ehhez hasonló eseményt.

De vegyük sorba, miért lesz utánozhatatlan ez az összejövetel, mint a többi.

 

Őőő, mi a csuda az a FényChillÁr?

Egy olyan hiánypótló programsorozat, melyen az elektronikus zenék között kalandoznak a lemezlovasok, de elsősorban a bemelegítő ill. az úgynevezett „kávéházi” trackekre koncentráltak. Ennek köszönhetően egy estén belül hallható lounge, nu jazz, downtempo, house, break... Ezt a minőségi zenei vegyesfelvágottat spékelik meg a srácok fényfestéssel.

 

A DJ-k

Talán a két „rezidens” lemezlovast nem kell már bemutatni a helyi publikumnak, mesterbandi és kisB! régóta kiveszi a részét a helyi elektronikus zenei színtérben. Annál inkább fel kell fedezni Zozzember zenéit, aki szürke eminenciásként évek óta bütyköl és ad ki albumokat.
Mint például ezt:
 

 

Hangulat

Akik voltak már csillár bulin, azt mondják: legyen még ilyen! Akik csak hallottak róla azt kérdezik: miért csúszok le róla mindig?! De milyen is a hangulata? Olyan, mint egy meghitt baráti társaság összejövetele remek zenékkel, jó beszélgetésekkel és maradandó élménnyel. Na, persze megfelelhet ez akár egy sima buli előtti warmup-nak, vagy a nagy hidegben melegedőnek is!

 

Grátisz

Korlátozott mennyiségben, de minden betérő számíthat ingyen  zsíros kenyérre és teára!

 

Hol?

Az Együd Árpád Kulturális Központ (Kaposvár, Nagy Imre tér 2.) éttermében a földszinten.
Addig is hallgasd meg kedvcsinálónak Softmotel mixét, amit nekünk szelektált és nagyszerűen visszaadja a FényChillÁr feelinget:

 
 

Facebook event

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: