2015. 12. 12., szombat, 17:08

Gyász. Elhunyt Brantmüller Dávid, a Nagy Kaposvári Összefogásban bemutatott fiú

Dávidot és édesanyját adománygyűjtő kampányunkban mutattuk be nektek. Szomorúan közöljük, hogy Dávid ma reggel, betegségei következtében elhunyt.

 

 

A fiatal fiú életét betegségek sora nehezítette, azonban Dávid mindvégig erős volt és kitartóan küzdött életéért. Dávid 1999. szeptember 1-én látta meg a napvilágot és 6 hónapos volt, amikor diagnosztizálták nála a Marfan-szindrómát, egy kötőszöveti elváltozást, amely kihatott szívére, szemére és érrendszerére is. 2008-ban és 2010-ben szívműtéteket hajtottak végre a fiún, 2012-ben viszont már annyit romlott szívizom működése, hogy 2013. január 2-án új szívet kapott. A transzplantáció sikerrel járt, azonban egy transzplantációs szövődmény által sajnos rosszindulatú nyirokcsomó daganata lett. Dávid kemoterápiára járt, amelyek után rendszeresen műteni kellett a szemét.

Brantmüller Dávid 16 esztendős volt. Szeretett rádiót hallgatni, érdekelte a katonaság és újságokat is gyűjtött. Nagy álma volt egy új mobiltelefon, amelyet a kaposváriak az összefogás során fel is ajánlottak. Sajnos már nem adhatjuk át.

Dávid édesanyja nem tudta volna a temetés költségeit előteremteni, ezért felvettük a kapcsolatot a Somogy Temetkezési Kft.-vel, akik a történet hallatán vállalták annak lebonyolítását.

Puskás Béla ügyvezető igazgató elmondta, hogy az 1949-ben alapított vállalatuk rendszeresen jótékonykodik és segít a rászorulókon, ezért most sem volt kérdéses, hogy segítenek a családon.

A 74nullanulla.hu csapata sok-sok erőt és kitartást kíván Dávid édesanyjának, öccsének, rokonainak, barátainak, szeretteinek!

Emléked megőrizzük Dávid!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: