2015. 12. 09., szerda, 16:03

Ha elmúltál 18, de még 100 alatt vagy, Somogyban élsz, és mindig szerettél volna tűzoltó lenni, ez a felhívás Neked szól!

A következő felhívást intézi hozzátok a Somogy Megyei Katasztrófavédők:

Kedves somogyi állampolgár, ha elmúlt 18 éves, de nincs még 99, és tűzoltó szeretett volna lenni, ám valami miatt ez nem sikerült, most álma valóra válhat.

 

 

Mit kell tenned?

Nincs más teendő, mint megírni, miért szeretett volna tűzoltó lenni, vagy miért becsüli a tűzoltói hivatást, esetleg ha volt már közös élménye a tűzoltókkal, ami miatt szívesen bújna a „tűzoltók bőrébe” egy rövid szolgálatra.

 

Mi lesz a jutalmad?

A legjobb történet írója egy rövid szolgálatra magára öltheti a tűzoltók védőruháját, részese lehet egy próbariasztásnak, lecsúszhat a tűzoltó csúszdán, kipróbálhatja, hogy készülnek el a tűzoltók a riasztástól számított százhúsz másodpercen belül. De próbára tehetik magukat a lángokkal szemben is.
 

Hova küldd a sztorid?

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság karácsonykor egy (18. életévét betöltött) somogyi állampolgár kívánságát teljesíti. Leveleiket - amelyben ne felejtsék el feltüntetni  elérhetőségüket, telefonszámmal és e-mail címmel együtt - december 16-ig  küldjék el a somogy.szovivo@katved.gov.hu e-mail címre vagy postai úton a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság címére, a 7400 Kaposvár, Somssich P. u. 7. számra! A borítékra írják rá” „Karácsonyi kívánság”!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: