2015. 12. 09., szerda, 15:23

Na, melyik kultikus cucc érkezik meg hamarosan a Jövőből?

 

Én a mai napig figyelem, milyen újításokat dobnak ki a Vissza a Jövőbe kapcsán. Kissé fanatikus lennék? Meglehet, de erről akkor is muszáj tudnia a világnak. Bár a legtöbb fejlesztés az október 21-i évfordulóra napvilágot látott, mint a Nike önbefűzős cipője és a Lexus deszkája, és lassan külön rovatot nyithatunk nekik, még mindig rengeteg kultikus B2TF cucc hiánycikk.

A legújabb megvalósult álmot a Faylon hordozható technikákkal foglalkozó cég gyártja ezúttal. A SDJ-01-es modell vízálló nejlonból készül majd és szavatolására annak, hogy ne legyenek rajta kopás foltok, tölthető elektromos cellákkal látták el.

Szomorú búcsút veszünk azoktól az időktől, amikor még gondot jelentett egy kiadós felhőszakadás, hiszen ezután nem probléma, ha szarrá ázik az ember. Most, a 2 nagynyomású levegő erősítő és a három szellőzőnyílás segítségével, egy perc alatt megszáríthatod a csuromvizes kabidat. Így működik majd:

 

Nyomd meg a kis piros gombot!

 

Egy pillanat és száraz a jakód

 

Szárító mód aktiválva

 

A kabát belső zsebében külön zseb van kialakítva okoskészülékeidnek

 

Ha esetleg nem jönne be Marty kabátjának színkombinációja, több színből válogathatsz

 

Bár a Kickstarteren még bőszen keresik a befektetőket, a Faylon már áprilisra a boltok polcaira akarja dobni a kabátot, úgyhogy ujjakat keresztbe, hogy sikerüljön a projekt! A dzseki 149 dollárba, azaz 43.000 Ft-be fog majd fájni előreláthatólag.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: