2015. 12. 04., Péntek, 10:49

Kercseligeten és Pálmajorban is az akácot lopják legszívesebben

A tél beálltával egyre többen kezdik összelopkodni a fűtésre valót a somogyi településeken.

3 köbméter tűnt el Balatonújlakon

Balatonújlakon, egy erdőterületről ismeretlen tettes 2015. november 28. és 2015. december 3. közötti időben több alkalommal, összesen mintegy három köbméter akácfát lopott el. A nyomozók azonosítottak és elfogtak egy 36 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A lakcímén megtartott házkutatás alkalmával a rendőrök az eltulajdonított fa egy részét megtalálták és lefoglalták. O. J.-t a nyomozók elfogták, a rendőrőrsre előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. 

Kercseligeten akác és éger volt terítéken

Szintén fát tulajdonított el az a kercseligeti lakos, aki ellen a Taszári Rendőrős folytat eljárást. A 22 éves férfi 2015. december 2-án 17 óra és 18 óra közötti időben egy kercseligeti erdőterületről éger és akác tűzifát vágott ki és lopott el. A férfi lakcímén megtartott házkutatás alkalmával a rendőrök az eltulajdonított fát megtalálták és lefoglalták. A nyomozók Cs. Zs.-t 2015. december 3-án a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Pálmajorban is az akác volt kapós

A Nagybajomi Rendőrőrs egy somogysárdi lakos ellen rendelt el nyomozást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök 2015. december 3-án 14 óra 45 perc körüli időben otthonában ellenőrizték a 37 éves férfit, aki lovaskocsijáról éppen fát pakolt le. Elismerte, hogy az akácot egy Pálmajor külterületén lévő erdőből vágta ki és lopta el. A nyomozók a fát lefoglalták, O. S.-t pedig a rendőrőrsre előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: