2015. 12. 04., péntek, 13:16

Pár napon belül érkezik az élőképes megosztás a Facebookon!

Az élelmesebbek már találkozhattak korábban olyan tartalmakkal a legnépszerűbb közösségi oldalon, amely során élőben tudósítottak a celebek vagy újságírók valami felettébb érdekes dologról. Néhány magyar híresség már többször is alkalmazta ezt a funkciót, mely során új albumukról, gyermekvárásról vagy csak az egyik éjszakájukról tudósítottak rajongóik számára élőben.

 

Mostantól mi, földi halandók is használhatjuk

Eddig az élő közvetítés azonban csupán a sztárok és az újságírók kicsiny kiváltságos csoportjának volt megadatott, azonban a Facebook most úgy döntött, hogy többé nem tesz különbséget és nekünk, egyszerű halandók számára is engedélyezi az élő közvetítést. Kedves olvasók, most aztán fel lehet kötni a gatyát, mert valamiért nagyon úgy érzem, hogy mostantól minden világ és világtalan élőben fog tudósítani még a mellékhelyiségben történtekről is.

 

Pár nap múlva érkezik

Néhány napunk még van felkészülni a sokkra, de hamarosan az Amerikai iOS tulajdonosok után az Európai almás eszközökre is elérkezik a frissítés, az androidosoknak viszont sajnos még januárig várniuk kell.

 

 

Még egy új skill

A másik újdonság egy új megosztási lehetőség, méghozzá a kollázs megosztás. Ez annyit tesz, hogy az egy témába tartozó képeket-videókat képesek leszünk úgy egy csokorba fűzni, hogy egy szép kollázst alkotva megoszthassuk őket barátainkkal, például ÍGY.

Ha úgy nézzük egyik újítástól sem kell hanyatt esnünk, viszont az élő közvetítés teljes bevezetésétől kissé tartok hiszen könnyen lehet, hogy ismét gyakori partnerem lesz az a bizonyos letiltás gomb… De ne nekem legyen igazam, és használják a felhasználók ezt a nagyszerű lehetőséget a legmegfelelőbb módon, érdekesebbé varázsolva üzenőfalukat!

 

Olvasgatnál még nálunk a Facebook újdonságairól? Katt IDE, itt mindent megtalálsz!

Ha csak egy kis turkálásra vágysz az internet gödrében, IDE kell kattintanod!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: