2015. 12. 02., szerda, 09:56

A Microsoft megmutatta, miről is szól a karácsony

Mint az köztudott, a Microsoft és az Apple rivalizálása több évtizeddel ezelőttig nyúlik vissza, elég nyilvánvaló okok miatt, hiszen két dudás nem fér meg egy csárdában.

Nos, a rivalizálás mostanában mintha csökkenni kezdene, nem harcolnak már annyira erőszakosan minden egyes felhasználóért a vállalatok főként, hogy az almások néhány évvel ezelőtt jócskán túlnőtték riválisukat. A Microsoft azonban igazán érett ellenfélként viselkedik mostanában, ezt a felvetést pedig most még inkább megerősítették az emberekben.

 

 

Mit csinált a Microsoft?

Nem kell nagyon nagy dologra gondolni, egy egyszerű, mégis szép gesztusról van szó csupán. A helyszín New York, mégpedig a Fifth Avenue, ahol egymás közvetlen közelében található egy Apple Store, és egy nemrégiben átadott, a konkurens üzletére felettébb hajazó Microsoft márkabolt. Nos, a Microsoft egy felkérést küldött az almásoknak novemberben, miszerint az Apple Store előtt szeretnének forgatni, akik a felkérésnek eleget tettek, azonban arra ami történt, még ők sem számítottak. Az operatőr csapat a helyszínre gyűlt, majd este kezdődött a show. A Microsoft üzletéből több tucat, a vállalat színeibe öltözött alkalmazott indult útnak gyertyával a kezében az Apple Store üzletéhez, ahová megérkezvén összeálltak, és egy békés karácsonyi dalt a Let There be Peace on Earth számot kezdték énekelni. A kirajzó Apple alkalmazottak nem győztek csodálkozni konkurensük aranyos gesztusán, amely valóban a maga nemében egészen egyedülálló cselekedet volt. A hangulatos karácsonyi reklámfilm tegnap kikerült a Youtubera is, amelyről csak annyi a véleményem: Erről szól a Karácsony!

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: