2015. 11. 23., hétfő, 12:56

Csatlakozz a Sötét oldalhoz és driftelj X-szárnyúval Kaposvár utcáin az új Google x Star Wars kiegészítővel!

Azt hiszem vita nélkül kijelenthetjük, hogy az elmúlt időszak legnagyobb dilije egyértelműen a karácsonykor moziba kerülő: Star Wars VII: Az ébredő erő.

A filmmel kapcsolatosan rengeteg cucc öntötte el a boltok polcait, a közösségi oldalakat és úgy all in az egész világot. Most a Google is gondolt egyet, és a Star Wars rajongók legnagyobb örömére beöltöztette saját szolgáltatásait is! A Star Warsos téma aktiválásával átváltozik a keresőoldalad, a Gmail, a navigáció, a Youtube, de a naptáradba is bevésődnek az erő fontosabb momentumai.

 

 

Egészen elképesztő ráncfelvarrást készített a keresőóriás, ráadásul aktiváláskor még választhatunk is, az erő melyik sorába szeretnénk tartozni, mondhatom kicsit sem lepődtem meg, amikor megláttam a fénykardokkal ábrázolt eddigi választások kimenetelét, hiszen bőven vezet a sötét oldal (amúgy szerintem is az a menőbb). 

 

 

Szóval aki szeretne egy X-Winget látni a navigációban az autója helyén, vagy a birodalmi cirkálókat a levelezőjében, az gyorsan kapcsolja be ezt a menő szolgáltatást ITT, és gyönyörködjön a Star Wars skinekben!

 

A témák február elsejéig állíthatók be, utána elvileg eltűnnek, ami nem is baj annak tükrében, hogy az elmúlt fél órát azzal töltöttem, hogy a Google Mapsban navigáltam a kis vadászgépemet Kaposvár utcáin.

Az alkalmazás jelenleg még nem mindenkinél működik azonnal, több felhasználó is jelezte, hogy a bekapcsolás után várni kell kicsit, míg minden felületen aktiválódik a téma. Nekem úgy tűnik szerencsém volt, mert mindenhol azonnal megjelent a klónok hada, meg a lézerkardok fénye.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: