2015. 11. 22., vasárnap, 14:23

Jössz egy sörre? Király appot dobott ki a Borsodi

Szervezz sörözést felesleges duma nélkül! A Borsodi Sörgyár november 16-án indította útnak az első, általuk kifejlesztett alkalmazást. Ez az app arra lett hivatott, hogy megkönnyítse a dolgunkat a baráti társaságunk összeszervezésében egy kellemes sörözésre, vagy egy nagyobb lerészegedésre pár gombnyomással.

 

Ha van Androidos telefonod, iPhoneod, iPaded, tableted és még sorolhatnám, csak le kell töltened az alkalmazást az okos készülékedre és már csábíthatod is a haverokat egy alkoholmámoros estére. Persze az okosak a sörgyárnál nem számoltak azzal a szerencsétlen emberrel, aki nem rendelkezik SmartPhone-al, így őt még mindig gombnyomásos módszerrel kell majd utolérnetek, hogy értesítsétek a lehetséges programról.

Tehát kukába a régi módszerekkel, felejtsétek el a telefonálást, a csoport beszélgetést, vagy a Facebookon keresztül küldött meghívókat! Egyszerűen jelöld be a számodra fontos embereket, akiket látni szeretnél a légyotton, üss be egy dátumot és válaszd ki a helyszínt, az App máris értesítést küld számunkra! Számodra megjelenik a résztvevők listája, nekik pedig a naptárukba firkálja az eseményt, hogy a kissé feledékenyebb versenyzők se feledkezzenek meg a progiról. Ezután ha szerencséd van, megjelennek a meetingen és nem magányosan kell elfogyasztanod az italodat. A péntek esti baráti koccanásokat talán nem ezen fogjuk leszervezni, viszont hasznos lehet egy futballmániás pasi seregnek, hogy összerántsák a csapatot egy-egy mérkőzés megnézésére.

 

 

 

Mivel még nagyon gyerekcipőben jár az alkalmazás, nem sok értékelés található róla, az App Storeban egyetlen egy pozitív véleményt találtok, de a Google Playen is szétnéztem, és ott kb. 40 vélemény alapján 4.9-re értékelték eddig. Én azért letöltöttem és pár kattintással, gyorsan el is csábítottam egy sörre kedves kollégámat, Bandit, aki azonnal vissza is jelölte a progit és össze is dobtunk egy sörös meetinget.

Ahhoz, hogy ezt te is meg tehesd, nincs más feladatod mint:

  1. jelöld be a barátaid
  2. add meg a számod
  3. válassz egy felhasználó nevet
  4. írd be a megerősítő kódot
  5. és már szervezheted is a progit.

Hogy trendi lesz-e a Jössz 1 sörre? Ez már a jövő zenéje, de én kíváncsian várom!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: