2015. 11. 19., Csütörtök, 08:27

A kaposvári Tescoban is támadnak a MIKUNYULAK!

Fura dologra lettem figyelmes ma délután az aktuális Tescos újság lapozgatása közben. A húsvéti nyuszi új alteregójával néztem farkasszemet, hiszen a kis drága mikulás öltözetet kapott az ünnepekre. Most hagyok egy fél perc szünetet, amíg ti is szemügyre vehetitek ezt a csodát.

Húsvétról megmaradt nyúlnak tetszik lenni?

Kóstoltunk mi már csoki nyulat, nem is egyet és a fehér szakállasból is falatoztunk már, de ez számunkra is az újdonság erejével hatott. Bősz találgatásokba kezdtem hát, hiszen nem szép dolog elbitorolni a télapók helyét a csizmákban. Talán a húsvétról megmaradt tapsifülesek kaptak új ruhát, mert túl sok maradt meg belőlük tavasszal és valahogy túl kellett adni rajtuk? Vagy csak egy újabb mód a pár éves kis gyerkőcök elméjének összezavarására? Netán lejárt volna a krampuszok kora és innentől a nyulak veszik át az uralmat?

Bárhogy is legyen, én próbáltam utánajárni, mit keresnek ezek a nyulak 7 hónappal Húsvét után a Tescoban. Az interneten csak a Tescos honlapot találtam, Szerencsről egy szót sem. Itt is mindössze annyit tudunk meg, hogy rendkívüli 499 Ft-os áron vásárolhatjuk meg, és tejcsokiból van a farsangra nyúlnak öltözött mikulás. Bár számomra ezek után is kérdés, miért akarna valaki pirosba öltöztetett nyulakat vásárolni, de ha mégis a kosárban végezné a termék, én először lecsekkolnám a szavatossági idejét a helyetekben...

Végszónak csak annyit, hogy én azért reménykedem benne, hogy a húsvéti Kinder tojásaimban nem mikulások lesznek a meglepetés játékok, és a szerencsiek is átgondolják jövőre a Mikulás-Nyúl invázióját.

Ti egyébként láttátok már a boltok polcain?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: