2015. 11. 16., hétfő, 10:21

A Kutyatár Fanniját választotta be a TV2 "Süss fel nap!" programjába, Joshi Bharat lesz a patrónusa! Szavazzatok, hogy ő legyen a győztes!

A TV2 évről évre elindítja "Süss Fel nap" programját, melyben azokat a gyerekeket keresik, akik valami jelentőset tettek azért, hogy jobb legyen a világ. A Süss fel nap! program 2015 őszén olyan gyerekeket mutat be, akik az önkéntesség, a segítségnyújtás és a közösségi munka területén végzett tevékenységükkel példaként szolgálhatnak mindannyiunk számára. Edit, a Kutyatár Egyesület elnöke úgy érezte, hogy egyik önkéntesük, Fanni egy olyan kis hős, aki méltán vehetne részt a programban, ezért úgy döntöttek benevezik rá. Megkértek minket, hogy segítsünk elkészíteni a pályázati videóját, amit be is mutattunk már nektek nemrég.

A beérkező pályázatok közül Fanniét is beválogatta a Tv2 a TOP 10-be, ahol már ti is szavazhattok rá! Ezt a TV2 facebook-oldalán tehetitek meg, ITT!

 

 

A beválasztottakkat a TV2 be fogja mutatni egy "patrónussal", Fannié Joshi Barat lesz. A program győztese egymillió forintban részesül.

SZAVAZZATOK Fannira, hogy ő legyen az, aki megnyeri a díjat!

 

 

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: