2015. 11. 11., szerda, 17:22

Szexet ajánlott Jay Lumen-nek a feltörekvő dj palánta - gyönyörűen lepattintotta

Ha nem hallottatok volna még Jay Lumenről, manapság hazánk nemzetközileg egyik legsikeresebb Dj producereként tartják számon. Külföldön világsztárokkal turnézik együtt, mindamellett itthon is folyamatosan járja a klubokat, és közben folyamatosan ontja magából a jobbnál-jobb trekkeket és mixeket, de úgy néz ki a hírnév nem szállt ennek ellenére a fejébe.

Tegnap figyeltünk fel erre a printscreen-re Jay Lumen facebook oldalán. Örömmel olvastuk, hogy vannak még emberek, akik nem élnek vissza a nevükkel-sikereikkel és normális hangnemben kezelik a szexuálisan túlfűtött rajongókat, ebben az esetben egy feltörekvő "dj palántát":

 

MAYA: Imádom a zenédet! Lenyűgöző vagy! Légyszi vigyél magaddal a turnédra és csináljunk partykat közösen! Ha nagy underground DJ-t csinálsz belőlem, megígérem annyit szexelünk majd a közös turnénk alatt, amennyit csak tudunk. Nagyon dögös vagy és Imádlak!

Jay Lumen: Köszi. Jó hallani, hogy szereted a zenémet és engem is. De én nem menedzselek DJ-ket. Másfelől, nem hiszem, hogy a szex-et kellene használnod, hogy nagy DJ legyen belőled. Még hiszek a minőségi zenében, ami nem adható el szexért vagy pénzért. Sajnálom! Próbáltad valaha megkeresni az EDM-et? Talán tőlük kedvezőbb választ kapsz majd. Legyen szép napod! :)

MAYA: Most mi a probléma? Minden női DJ így kezdi a pályafutását! :)

Jay Lumen: Ez elég szomorú lenne... De szerintem ez így nem igaz...

 

Eddig is volt, és ezután is lesz példa arra, hogy valaki a testével szeretne befutni, kisebb-nagyobb sikerrel persze. Mindig is voltak könnyűvérű, avagy mindent feláldozó lányok, akik bármit megtennének a sikerért, csak nem mindegy, hogy ezt milyen formában teszik ugyebár. Személy szerint hiányoltam a kecsegtető felajánlás mellé egy szelfit vagy egy félmeztelen fotót, hogy még mélyebb benyomást tegyen a hölgy és nagyobb esélye legyen elérni, azokat a bizonyos babérokat. Kérdezem én, miért is csodálkozik az ember lánya ezután azon, ha a férfiak csak egy éjszakára akarják használni őket?

Amíg lesznek olyanok, akik odaadják a testüket, pénzért, karrierért vagy csak simán könnyűvérűek, ez nem is fog változni és ezek a hölgyek ezután ne is várjanak más bánásmódot, hiszen azt kapják amit érdemelnek!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: