2015. 11. 08., vasárnap, 15:22

10 Ajándék a srácoknak, ami tuti nem a polcon végzi

Így szélsebesen haladva az ünnepek felé, a gyengébb nem lassan elkezd agyalni, mit vegyen a pasijának, apukájának vagy az öccsének. A srácoknak közismerten nehéz ajándékot vásárolni, mert megveszik amire szükségük van, így gyakran előfordul, hogy a nem tetsző ajcsi a sarokban végzi használatlanul. Mankónak most összedobtunk egy 10es válogatást, ami biztos tetszene nekik.

1. Igloo Party Bárhűtő

Az Igloo név, valljuk be egyet jelent a hűtőkkel, így nem meglepő, hogy a legújabb innovációs technika is hozzájuk fűződik. A kádat a napsütésben, egy tető segítségével tarthatod hűvösen, ha lemegy a nap,akkor pedig a belsejébe szerelt led lámpák segítenek az italod kiválasztásában. Három nagyobb és egy kisebb rekeszben rendezheted el az italaidat, hogy egy pillanat alatt kiválaszthasd ami neked kell, az oldalán pedig sörnyitó gondoskodik az italod kinyitásáról.

 

 

2. FlaskaHal

A horgászat a türelem játéka. Bedobod a horgot, ülsz és vársz - ebből kifolyólag minden gyakorló horgász visz magával egy kis alkoholt, hogy elűzze az unalmas órákat. Helyén való, hogy beszerezd a tökéletes palackot erre a feladatra, így mi is lehetne jobb a FlaskaHalnál? Praktikus és tökéletesen fog illeni a belső zsebedbe!

 

3. Teqball asztal

Hogy mi is a Teqball? A foci és az asztalitenisz kombinációjából született sport. A Teqball leginkább egy pingpong asztalra hajaz, de a benne elhelyezett ív segít, hogy feléd pattanjon a labda, ha a térfeledre ér. A játékosok oda-vissza passzolják a lasztit, persze csapatokban is lehet játszani és úgy már trükköket is nyomhattok!

 

4. A gyakorlatilag elpusztíthatatlan világító kábel

Mindenkivel előfordult már, hogy a kábel megtört, valamelyik vége elszakadt az illesztésnél vagy a burkolat lejött róla és elszakadtak a drótok. Ez már a múlté, az elpusztíthatatlan kábel megoldás minden ilyesfajta problémára, kényelmes és praktikus is egyben. A kábelt két rétegnyi rugalmas acélba csomagolták, a két csatlakozót pedig külön figyelemmel hegesztették fel, hogy semmiképpen se tudjon elszakadni az illesztéstől. A cuccra egyébként egész életre tartó garancia érvényes, ami szintén nem elhanyagolható érv mellette.

 

5. Komono óra – The One

A Komono nem csak a perc, de a másodperc mutatót is eltüntette a ketyegő lapjáról. Az órák között eltelt időt negyed órás jelölésekkel tudjuk leolvasni, szóval az idő múlását, nem különböző haladó mutatókról határozhatjuk majd meg. A komono órákat egyedi dizájnba öltöztetve, egyébként megfizethető áron megvásárolhatjátok és tapasztalatok szerint, rendkívül strapabíróak.

 

6. Cápa harapás sörnyitó

Ha, a lehűtött sörödet úgy nyitnád ki mint egy fenevad, itt a te ketyeréd. Ez a nehézfém nyitó lehetővé teszi, hogy belemélyeszthesd a fogaid a fennséges zsákmányodba, anélkül, hogy beletörne a bicskád. A palacknyitó aluminiumból készült és arannyal vonták be. Kötelező darab, hiszen kitűnik a többi sörnyitó közül és tovább is bírja majd a szolgálatot, nem mellékesen baromi olcsó, kb 2800 Ft-ba kerül.

 

7. Sátor űrcowboyoknak

Szeretitek az időtök nagy részét a természetben tölteni, de a sátorban lógás általában a hétvége legrosszabb része? Hála egy zseniális srácnak a Heimplanetnél, többé már nem kell annak lennie. Az egész sátrat úgy tervezték, hogy fel tudd fújni és az erős külső keret megtartja a hőre lágyuló borítást, úgy hogy többet nem kell puzzleözni a darabkákkal. .A sátorral bármilyen időjárásnak nekiveselkedhettek,hiszen találtok benne beépített tárolózsákot, szellőzőnyílásokat és egy vészhelyzeti helységet is, hogy biztonságos és kényelmes legyen a szabadban való pihenés.

 

8. A gallértartó lyukasztó

A ropogósra vasalt inged délre mindig elveszti a tartását és úgy nézel ki a tanácsteremben, mintha éppen a strandra tartanál? Ha ebben a cipőben jársz, itt a megoldás! A gallérhoz tűzött tartót szinte bármilyen műanyagból elkészítheted, és a lyukasztó tökéletes formára alakítja neked. Keress elő egy régi hitelkártyát vagy egy ajándék kártyát ami a pénztárcádban maradt és nyomass pár új gallértartót!

 

9. UE ROLL vízálló bluetooth hangszóró

A legtöbb bluetoothos hangszóró kizárólag csak hordozható, de ezzel a kis csodával a strandon, egy esős kempingben és a zuhany alatt is tudsz majd zenét hallgatni, hiszen teljesen vízálló. Attól sem kell tartanod, hogy a szabadban összeszedett por és piszok károsítanák a külsejét vagy az elektronikát, mert erre külön védelmet fejlesztettek ki és ha koszos lesz, egyszerűen csak le kell mosni.

 

10. QUINNY Longboard babakocsi

Szinte lehetetlen időt szakítani egy kis krúzolásra, ha már csöppségeid vannak, de a Quinnynek hála, ez mától megváltozik. A név elmond mindent a cuccról, egy Longboard és egy kerekek nélküli babakocsi ötvözete. A lapot úgy egyensúlyozták ki, hogy tökéletes biztonságban utazhasson rajta a lurkó és közben te (persze közepes sebességgel) nyugodtan tudj gurulni az utcán. Nekem ugyan nincs babám, de azonnal ide eggyel! Egyébként a szerkesztőség egyik tagja be is szerzett egy ilyet hirtelen felindulásból, így hamarosan meg is mutatjuk, hogyan lehet használni ezt a hibridet Kaposvár utcáin!

 

Addig is itt egy kis vidi róla:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: