2015. 11. 06., péntek, 12:14

Nem kell ujjal mutogatni a hülye pestiekre, Kaposváron is mordori helyzet volt ma a Hádában - videóval

Mint minden hónap első hetében, most is megérkezett a teljesen új árukészlet a Somogyban található Háda üzletbe. Az ajtók előtt már 9 óra előtt tömegesen gyűltek a fiatalok és az idősebbek, hogy beszerezzék az újonnan érkezett téli kollekciót a használt árukat forgalmazó boltba.

100 méteres Háda-futás

A kaposvári hölgyeket sem kell félteni a ruhákért való harctól, hiszen a mai reggelen kiderült, hogy a színes korosztályból álló csapat aranyérmet szerezne 100 méter sprinten, ha ruhavásárlásról lenne szó. Szóval a tegnap lezajlott pesti H&M-es tömegbunyó után, örömmel jelenthetem be, hogy a helyi hölgyek is ott vannak a szeren, ha vásárlásról van szó!

 

Mit nekünk Balmain!

Gondolhatnánk, hogy ide is megérkezett a Balmain x H&M kollekció, de a dömping legjobb esetben is a kissé használt anorákokért zajlott. Péntek, azaz ma reggel 9-kor, minden elszánt vásárló felfegyverkezve várta a kapunyitást az üzlet előtt, és a pesti példát követve elképesztő sebességgel száguldoztak befelé a nyitás pillanatában.

 

Mordori állapotok

Volt szerencsém már egy ilyen alkalommal bent járni a boltban, ahol ilyenkor a hölgyek óriás kukás szatyrokba gyűjtik a megvásárolni készült árukat, hogy berendezzék a téli ruhatáruk nagyját. Egy kissé túlzás, de ilyenkor mordori állapotok uralkodnak az üzletben. A lökdösődés, cicaharc általános bálabontáskor a sok esetben már leharcolt kabátokért, csizmákért, korosztálytól, de nem nemtől függetlenül. Azt ugyanis el kell mondanom, hogy a férfi részlegen sokkal kultúráltabb soppingolókat látni...

 

Egy kezdő turkálótól kaptuk a következő videót a ma reggeli rohamról: 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: