2015. 11. 06., Péntek, 11:26

Ma sem kellett sokat várni a nap hülyéjére: 300-al száguldott, filmre vette

Nem sokan tehetik meg, hogy luxusautót vásároljanak maguknak karácsonyra, még kevesebben vannak akik ezt minden évben megengedhetik maguknak, és még annál is kevesebben vannak azok, akik ezeket a kocsikat rendszeresen tudják hajtani is.

Nos, Shaun Davis pont ebbe a kis halmazba tartozik, hiszen a férfi rajong a luxusautókért, amelyeket ráadásul előszeretettel gyűjt is és hajt is. A gondok viszont ott kezdődnek, hogy ezeket a sportautókat nem versenykeretek között gyilkolja, hanem az autópályákon és utcákon hajtja ki lelküket. Mármint most már csak múlt időben beszélhetünk, hiszen a minap lefülelte őt a rendőrség, viszont nem a gyorshajtások miatt, hanem egy teljesen más ügy gyanúsítottjaként vették őrizetbe.

Hogy derültek ki a száguldozások?

A gyorshajtásokról fogalmuk se volt a zsaruknak mindaddig, míg fel nem lapozták Shaun mobiljának galériáját, amelyben egy rakat videót találtak arról, amint éppen 300-al száguldozik az utcákon. A rendőröknek se kellett több, rögtön rács mögé dugták az urat, és közúti veszélyeztetésért 28 hónap börtönre el is ítélték, ráadásul 10 évig a vezetéstől is el van tiltva. Shaunnak így most egy ideig pihentetnie kell járgányait, ráadásul lányáért is aggódhat, hiszen az egyik videón ő is szerepel, amint épp bátorítja a fatert, hogy taposson bele még jobban, a 300 km/h nem elég! 18 hónap felfüggesztettet és két év eltiltást kapott a vezetéstől.

Brávó Davis család!

A rendőrség az alábbi videót készítette a férfi száguldozásaiból:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: