2015. 11. 05., Csütörtök, 16:03

Lemerült a telód? Dugd az övedre!

Rohanó világunk egyik legnagyobb problémája továbbra is az, hogy eszközeink ahelyett, hogy egyre tovább bírnák a megpróbáltatásokat, egyre gyorsabban adják meg magukat, és merülnek le használat közben.

Minek ez, ha van Powerbank?

Sokféle lehetőség közül válogathatunk már manapság, hiszen van egy csomó féle power bank, amelyek segítségével áthidalhatjuk ezeket a szorult helyzeteket, viszont akadnak olyan esetek is, amikor nincs hova tenni a kis aksikat, így biztonsági tartalék nélkül maradhatunk a szabad ég alatt.

Ezért!

Erre a problémára jelenthet megoldást a jövőben egy új fejlesztés (nem, nem a telefonok aksijai fogják tovább bírni, az túl egyértelmű lenne), az ION BELT! Ez, az első ránézésre teljesen hétköznapinak tűnő öv, a közeljövőben bárkinek a telefonját bebikázhatja, hiszen a hamarosan piacra kerülő termékben egy 3000 mAh kapacitású aksit süllyesztettek, amely képes például két alkalommal teljesen feltölteni egy iPhone 6-ot. Ez azért már nem elhanyagolható teljesítmény annak tükrében, hogy mégiscsak egy övről van szó. Arról, hogy az öv mennyire néz ki jól, és mennyire divatos, inkább a Szandit kérdezzétek, de szerintem annyira nem lehet gáz, nem úgy, mint az ára, amely 89 dolcsira, kb. 25 ezer forintra rúg.

A cucc 3 méretben lesz kapható 2017 őszétől, és annyira egyszerűen működik akár egy power bank, annyiban viszont az ION BELT többre képes, hogy a töltés mellett még a nadrágunkat is a helyén tudja tartani!

EXTRA!

Akinek tetszik az újdonság, és szeretné még kényelmesebben töltenie a telefonját, az itt, a Kickstarteren támogatni tudja a jó ügyet!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: