2015. 11. 03., kedd, 12:39

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS! Baleset szemtanúit keresik

Áttért a szemközti sávba, letörte a tükrét

A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. október 24-én 18 óra 45 perc körüli időben egy személygépkocsi közlekedett a 67-es számú főúton Somogybabod belterületén, Kaposvár irányából Balatonlelle felé. Haladása során egy szemből érkező, ismeretlen személy által vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú, sötét színű személygépjármű áttért a forgalmi sávjába, és a baloldali külső visszapillantó tükrét letörte. A visszahajló tükör a vezető oldali ablakot betörte, amelynek szilánkjai az utastérbe estek. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Egy Volkswagen-t keresnek

Az adatgyűjtés és tanúkutatás során okozóként felmerült egy Volkswagen Golf III. típusú, sötét színű személygépkocsi, amelynek bal oldali első ajtóüvege szintén kitörött.

 

Itt jelentkezz, ha tudsz valamit az esetről:

Kérjük mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy az ismeretlen személyről, illetve a járműről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányságon (Fonyód, Vitorlás utca 2.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: