2015. 11. 03., Kedd, 16:28

Brutális lesz a GoPro drónja! Videó

A napokban a GoPro egy rövid felvételt dobott a világhálóra, az év elején már beharangozott drónról. Bár a legelső négyrotoros, nagy felbontású kamerával rendelkező készülék 2016 első feléig nem is lesz kapható, a cég nagy örömünkre nem hagy minket a sötétségben tapogatózni a végtermékkel kapcsolatban.

A népszerű akciókamerákat gyártó cég végre megmutatta a nagyközönségnek a felvételt az első prototípusról. A rövid bemutatóban rendkívül stabil felvételeket, kellemes színeket és és nagyon éles (legalább 1440p) képi világba pillanthatunk bele. Természetesen a GoProtól ez el is várható, hiszen az iparágában ő készíti a legjobb kütyüket.

Gondolhatnánk, hogy a csillagokat fogja verni a repülő masina ára, de a cég nagy dobásra készül, amivel valószínűleg át is fogja rendezni a piacot. Mint egy 500$-tól (kb 140.000 Ft) már kapható lesz a készülék, és a legdrágább termékük is maximum 1000$ (280.000 Ft) lesz. 

A videót nézve gondolhatnánk, hogy a GoPro Youtube csatornáját meghekkelték. A felvételben nincsenek snowboardosok, babák vagy állatok, és az adrenalintól túlfűtött zenét is kihagyták. A négyrotoros vadonatúj stabilizátoros drónnal rögzített videóban melankolikus zene alatt gyönyörködhetünk az erdőkben és a pusztákban, és jó tudni, hogy az utómunkák során nem használtak effekteket vagy trükköket a vidi feljavítására…

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: