2015. 11. 02., hétfő, 10:19

Újra jöhetnek a Ciccuskahh típusú nevek a Facebookon

A világ legnagyobb közösségi oldala, hosszú huzavona után végül beadta a derekát, és lazít kicsit a láncokon, amelyeket a felhasználók névhasználata köré font.

Eddig ugyanis mindig csak saját, eredeti nevünket használhattuk, amely a személyinkben is fel van tüntetve, hiszen ha egy kicsit is eltértünk ettől, és a Facebook munkatársai rajtakaptak minket, azonnal blokkolták profilunkat és felszólítottak, hogy ez így is marad, amíg meg nem mutatjuk nekik egyik hivatalos okmányunkat, és eredeti nevünket nem használjuk. Sok millió felhasználónak szúrta ez a szemét, hiszen a régen annyira imádott MSN-ben már megszokhattuk a szabadságot, és cifrábbnál cifrább felhasználónevekkel hívhattuk fel magunkra barátaink figyelmét.

 

 

Nos, ehhez a szinthez szerencsére még nem térünk vissza, azonban a Facebook most engedélyezi nekünk beceneveink alkalmazását szabadon, ha azokat rendesen meg tudjuk nekik indokolni. Szóval nem biztos, hogy Ciccuskahh Leeijláh Herceghnőh egyhamar feltűnik az ismerőseink között, de azért furcsaságokra lehet számítani az újítás beiktatásától kezdődően.

Remélem mondanom sem kell, hogy ha találkoztok a jövőben valami hasonlóan bugyuta becenévvel, azt azonnal küldjétek be nekünk, had osszuk meg azt a nagyközönséggel is!

 

Ha szeretnéd, hogy a Facebook új keresője ne találhasson rá régi posztjaidra, ITT mutatjuk, hogyan állítsd be!

Ha az érdekel hogyan tilthatod le, hogy a régi emlékeidet feldobálja, kattints IDE!

Ha kíváncsi vagy rá, hogy más is használja-e a fiókodat, akkor ITT megtudhatod!

Ha még mindig be van kapcsolva a videók automatikus lejátszása, ITT mutatjuk meg, hogy kapcsolhatod ki!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: