2015. 11. 02., hétfő, 07:49

Négy helyre is riasztották vasárnap a somogyi tűzoltókat

Marcaliban, Siófokon, Nagykorpádon és Kaposváron kérték a tűzoltók segítségét november első napján. Az egységeknek tűzeseteknél kellett beavatkozniuk.

Fakunyhó gyulladt ki Marcaliban

Kigyulladt egy fából készült építmény Marcaliban. A Dózsa György utcai kunyhóban felcsapó lángokat a város tűzoltói fojtották el két vízsugárral. Az ott élő ember lakhatásáról az önkormányzat gondoskodott.

 

Siófokon a szomszédok oltották a tüzet

Siófokon egy ikerház étkezőjében keletkezett tűz. A szomszédos lakóházban élők észlelték a tüzet és segítséget kértek a tűzoltóktól, miközben a kerti slaggal megpróbálták eloltani a lángokat. A siófoki hivatásos tűzoltóknak sikerült végül megfékezni a tüzet, majd átszellőztették az egész épületet. A tűz a többi helyiségre nem terjedt át, ám a füsttől a falak kormozódtak. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét tartott. 

 

Nagykorpádon egy farakás gyulladt ki

Leégett egy farakat Nagykorpádon. A tíz köbméternyi akácfa teljes terjedelmében lángolt, a nagyatádi tűzoltók két vízsugárral határolták körül a tüzet, megakadályozva, hogy továbbterjedjen és elérje a közelben található gáztartályt.

 

Kaposváron egy tisztítatlan kéménnyel volt gáz

Kaposváron szikrák csaptak ki egy családi ház kéményéből, a Kisrómahegyi úton. A lerakódott korom okozott problémát. A tűzoltók értesítették a kéményseprő szolgáltatót, a kéményt a felülvizsgálatig nem használja a tulajdonos, addig más módon oldja meg a fűtést.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: