2015. 10. 29., csütörtök, 14:10

10 bizarr Szexrekord

A világ leghosszabb péniszétől, a legerősebb vaginájáig, összegyűjtöttük a világ lefurcsább szexszel kapcsolatos világrekordjait, amit a Guinness Rekordok könyvében valószínűleg nem találtok meg.

1. A világ leghosszabb farka - 34,2 cm

 

Jonah Falcon amerikai színész és író rendelkezik ezzel a méretes hímvesszővel, ami nyugalmi állapotban 24,13 cm, erekcióban pedig megüti a 34 cm-t is. Az úriember egyébként biszexuális, a lányok és a fiúk nagy örömére. A médiába 1999 körül robbant be, a pornóipar persze rögtön fel is kapta rá a fejét, de Jonah visszautasította az ajánlatot, mondván nem tenne jót a színészi pályafutásának, ha felnőtt filmekben szerepelne. Érdekesség, hogy 2012-ben egy reptéren megállították az úriembert, mivel óriás volt a dudor a nadrágjában, fémdetektornak és testszkennernek vetették alá, majd útjára engedték, miután realizálták, hogy "csak" a péniszét rejtegeti az alsójában.

Ha már itt tartunk, olvastátok a FÉRFIDUDORRÓL szóló cikkünket?

 

2. A világ legnagyobb vaginája

 

A rekord egy hatalmasra nőtt skót nőhöz, Anna Swanhoz (1846-1888) tartozik.A figyelemreméltó termetű hölgy egyébként több rekordot is felhalmozott az élete során. Bár normális mértékekkel született, 19 éves korára elérte a 249 centimétert. 1872-ben összeházasodott Martin Bates századossal, aki ugyancsak 210 centi feletti, így ők lettek a világ legmagasabb házaspárja, amit a mai napig nem döntött meg senki. 1879-ben életet adott a világ legnagyobb babájának, aki majdnem 2 kilósan és 1 méteresen jött világra, de a szülés közben annyi komplikáció merült fel, hogy a kisgyerek nem élte túl. A hölgy a szülés közben döntötte meg a legnagyobb vagina rekordját, hiszen a bébi koponyájának kerülete 48, 26 cm volt.

 

3. A világ legtermékenyebb anyukája (69 gyermek)

 

Feodor Vassilyev (1707-1782) orosz földműves első felesége,Valentina állította fel a rekordot a gyermekszülésben. Összesen 69 gyermeknek adott életet, 16 ikerpárnak, 7 hármasikernek és 4 négyesikernek, ami összesen 27 szülést tesz ki. Manapság a legtöbb szülés rekordját egy Chilei hölgy Leontina Albina tartja, aki 64 porontyot hozott a világra élete során és még csak a 60-as évei közepén jár.

 

4. A világ legnagyobb ejakulációja (570 cm)

 

Horst Schultz jelentős mennyiségű spermával mondhatja magáénak a világrekordot, és nem kevesebb, mint 579 cm-re sikerült kilövelnie az ondót, illetve a magassági csúcsot 375, 92 cm-rel és a legnagyobb sebességi rekordot is ő tartja, utóbbit 68,72 km/h sebességgel.

 

5. A világ legöregebb prostija (82 éves)


Azt mondják, a prostitúció a világ legősibb foglalkozása. Tai Peiben a rendőrök egy 82 éves "örömlányt" kaptak el. Chiu, azaz ahogy maguk között nevezik "Nagyi" , a világ legöregebb még élő és dolgozó prostituáltja. Az öreglány 40 éve űzi az ipart, bár más örömlányokhoz képest lényegesebben kevesebbet dolgozik már.

 

6. A világ legnagyobb orgiája (250 pár)

 

Hol volt, hol nem volt, volt 250 fiú és 250 lány, akik egy helyen és egy időben játszadoztak egymással. Komolyra fordítva a szót, a Japánok hozták össze a világ legnagyobb orgiáját, amiben 250 pár szeretkezett egyszerre, egy helyen. Az orgiát egy raktár helységben tartották, persze profi stáb vette videóra és fényképezte a megaaktust, a pózok koreografáltak voltak, hogy még változatosabb legyen a felvétel. Ha megnéznétek minden idők legnagyobb orgiáját, keressétek az "Orgia"című DVD-t.

 

7. A világ legnagyobb Gang Bang-je (919 srác egy nap alatt)

 

Szerintem senkit sem lepek meg, hogy a cím egy pornóval foglalkozó színésznőhöz, Lisa Sparxxxhoz tartozik. A 2004-ben Lengyelországban tartott Harmadik éves Nemzetközi Gang Bang bajnokságon sikerült elhódítania a címet, egy nap alatt 919 pasi ment át rajta. Hogy milyen minőségben tették tiszteletüket az urak, azt mindenkinek a képzeletére bízom…

 

8. A világ leghosszabb maszturbációja (10 óra)

 

A 2009-es San Fransiscói, Maszturbációs Világbajnokságon állította fel a világrekordot egy Masanobu Sato nevezetű srác. Egy helyben 9 óra 58 percig rázta a lompost Sato, aki azóta kétszeres világbajnoknak mondhatja magát. A srác minden évben egészen Japánból utazik az eseményre, és tavaly ismét sikerült megvédenie a címét, bár egy kicsit rosszabb idővel mint előtte, 9 óra 33 percig maszturbált egyfolytában.

 

9. A világ legerősebb vaginája (14 kilót képes felemelni)

 

Hadd mutassam be Tatiata Kozhevnikova-t, a 42 éves orosz hölgyet, aki a világ legerősebb vaginájával rendelkezik. Azzal vált hírhedtté, hogy 14 kilót képes megemelni az alsó felével. 15 éve edzi már az intim izmait, hogy bekerüljön a Guinness Rekordok könyvébe. A hölgy azért kapott rá a vagina edzésre, mert a szülés után elgyengültek délen az izmai és azóta is folyamatosan egy fagolyóval erősíti őket.

 

10. A világ legidősebb újdonsult apukája (90 éves)

 

Az indiai farmernak 90 éves korában született meg 21. gyermeke, ezzel elnyerte a világ legöregebb apukája címet. Nanu Ram Jogi negyedik feleségét ejtette teherbe. Azt nyilatkozta, hogy 100 éves koráig nem is tervezik, hogy leállnának a babagyártással. A nagycsaládos bácsinak 12 fia és 7 lánya van, a 20 unokáról már nem is beszélve…

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: