2015. 10. 27., kedd, 17:47

MEGDÖBBENTŐ: Saját testvéreit hagyta cserben a halálos kimenetelű toponári baleset sofőrje - feltehetőleg alkoholt is fogyasztott

Amint azt már megírtuk, halálos baleset történt tegnap este Toponáron. A személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között előbb az árokba hajtott, majd az egyik ház kerítésének csapódott. Amint az a képekből kiderült, az autó totálkárosra tört, a hátsó része teljesen felgyűrődött.

 

Feltehetőleg ittas volt a sofőr

Az előzetesen kiszivárgott, nem hivatalos forrásokból származó információink szerint, az öt férfi hétfő este Kaposvárról indult haza az autóval. Valószínűleg a sofőr is fogyasztott alkoholt, ráadásul a megengedett sebességnél jóval gyorsabban hajtott, amikor a baleset történt.

 

A sofőr öccse hunyt el a balesetben

A járművezető bátyja és öccse is az autóban utazott, mindketten a hátsó ülésen foglaltak helyet. A fiatalabbik fiú a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg az idősebbik testvér több bordája eltört, megsérült a gerince és kómába esett, rá még több műtét vár a kaposvári kórházban.

 

Testvéreit is hátrahagyva elmenekült

A harmadik utas, aki hátul ült, szintén súlyos sérüléseket szenvedett, nagy az esély rá, hogy le is bénult. A sofőr eddig tisztázatlan körülmények között, hátrahagyva testvéreit és utasait elmenekült a helyszínről, másnap reggel pedig sokkos állapotban találtak rá a rendőrök Répáspusztán.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: