2015. 10. 27., kedd, 09:34

Porig égett egy családi ház Öreglakon - kigyulladt autó okozhatta a drámát

Lakhatatlanná vált a ház, a melléképület teljesen megsemmisült

A tűzoltók erőfeszítései ellenére is lakhatatlanná vált egy családi ház Öreglakon hétfőn éjszaka. A tűzben egy melléképület teljesen megsemmisült. A házban élők a rokonaikhoz költöznek. Már teljes egészében égett egy családi ház és egy melléképület tetőszerkezete Öreglakon, a Petőfi Sándor utcában, amikor a marcali és a kaposvári hivatásos tűzoltók a helyszínre értek.

 

 

Az autó gyulladhatott ki

Vélhetően a melléképület garázsában álló személyautó gyulladt ki, ahonnan a melléképület tetőszerkezetére, majd a vele egybeépített főépület tetőszerkezetére is átterjedtek a lángok az elsődleges helyszíni vizsgálat szerint. A tűz oltását a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította, a munkálatokba a helyi önkéntes tűzoltók is bekapcsolódtak. Mivel az utcafronti szobák mennyezete beszakadt, az oltást kívülről végezték az egységek, összesen hét vízsugárral.

 

A három lakó a rokonokhoz kellett költözzön

Mindezek ellenére a családi ház tetőzete leégett, a födém beszakadt, így az épület lakhatatlanná vált – a benne élő három ember a rokonaihoz költözött. A melléképület teljesen megsemmisült. A tűzben senki sem sérült meg.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: