2015. 10. 25., vasárnap, 20:24

Miért szexibb az európai Extasy, mint az amcsi Molly?

Egy nem reprezentatív felmérés szerint az Európaiak által közkedvelt MDMA-t, vagyis Extasy tabikat sokkal szexibb bőrbe bújtatják kontinensünkön, mint az amerikában dívó Molly-t.

Európában bezzeg adnak a megjelenésre

A fogyasztók nem elégedettek az amerikai kábszerek csomagolásával

A méltán népszerű közösségi oldalon, a Redditen ütötte fel a fejét a téma, melyben fogyasztók panaszkodnak amerikában a Molly olykor ocsmány kinézetére, és nem értik, miért nem lehet olyan szépen legyártani a kedvenceiket, mint például az európai éjszakai életben oly népszerű MDMA-t. Mint olvasható volt, az MDMA tabletták már első ránézésre olyanok, mintha azt ordítanák tulajdonosuk fülébe:

„Szép idők várnak, csak egyél meg!”

, míg a Molly legtöbször olyan mintha most kaparták volna össze az egyik sürgősségi osztályon ellátott drogos szájpadlásáról.  

 

Nem túl bizalomgerjesztő csomagolásA hollandok viszik a prímet Európában

A felhasználók büszkén licitáltak egymásra, hogy ki találkozott a legjobb MDMA tablettákkal, volt ott már gyémánt, Heineken, de Ferrari alakú tabi is, volt amelyeken egy Pac-Man vagy Android logó szerepelt, de akadt már kézbe olyan is, amelyiken Batman vagy Superman logója hasalt. Az amerikai DanceSafe, a biztonságos kábítószer-használat az elektronikus zenei közösségben csoportja szerint az európaiak, főként a holland hajók, ezekkel a jelekkel a minőséget és megbízhatóságot szimbolizálják, hogy a fogyasztók ezeket meglátva már ránézésre tudják, hogy mit kapnak a pénzükért, ráadásul így a hírnevüket is könnyebben tudják fenntartani. A mintákat ráadásul rendszerint cserélik is, így megelőzve a hamisítók próbálkozásait.

 

Európában gyakran nyomják híres brendek logóit a bogyókra

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: