2015. 10. 25., vasárnap, 07:50

A HTC is megcsinálta a maga Iphoneját

 

Ugynaz mint a szifon, csak jobb!

Az okostelefon-gyártók körében az utóbbi években trend lett, hogy saját terméküket rendre az amerikai óriás, Apple telefonjaihoz mérik, azzal a kikötéssel, hogy az ő termékeik mindig jobbak! Nos, a HTC is beállt a sorba, és azzal reklámozza legújabb, HTC One A9 készülékét, hogy pontos mása az Iphone 6-osnak, de egy picivel mégis szebb és jobb sőt, olcsóbb is! Ha annyi Iphone-om lenne ahányszor ezt hallottam, naponta megtehetném, a már amúgy is szokásommá vált kijelző összetörést, hiszen az év minden napjára lenne új telefonom.

 

Tényleg csont ugyanaz

A HTC próbálkozott már sok mindennel, hogy egyedivé varázsolja készülékeit, csinált egyedi menürendszert Androidra, extra elképzelésekkel alkotta meg kameráit és kiváló anyagokból építette össze telefonjait, ám ezek a törekvések máig nem hozták el a várt áttörést. Lehet, hogy ezért döntöttek úgy, hogy beállnak a sorba, és ők is lemásolják az Apple mobiltelefonjait. Az új HTC ugyanolyan vékony, mint az Iphone 6-os, a kamera lencséje ezáltal ugyanúgy kissé kitüremkedik, az alján és a tetején pedig szintén megtalálhatók azok a műanyag csíkok, amelyek az almás cég készülékein is. A fémborítású A9-esből azonban nem kívántak gyártani két különböző méretűt, inkább belőtték az Iphone 6 és a 6 Plus méretei közé.

 

 

A belső hangminőségre fókuszálnak

A HTC egészen egyedi ötlete viszont az, hogy inkább a fülhallgatón lejátszott hangok minőségére fókuszálnak a külső hangszórók helyett. Nekik legalább már leesett az, ami a kaposvári tinik nagy részének még nem, hogy már nem menő az utcadiszkózás telefonnal a kézben, mert senki nem kíváncsi arra, hogy a másik épp mit hallgat. Lényeg a lényeg, hogy érdemes figyelni a One 9-el kapcsolatos híreket, hiszen az Apple korábban már ennél kevesebb utánzásért is indított pert, mikor úgy érezték, hogy gondosan megtervezett és kivitelezett készülékeik dizájnját egyszerűen lenyúlták a konkurensek…

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: