2015. 10. 22., csütörtök, 14:43

Továbbra sincs meg a kaposvári kutyamérgező - 145 ezerre emelkedett a felajánlott összeg!

Mint ahogy azt korábbi cikkünkben már megírtuk, szeptemberben valaki kutyákat kezdett mérgezni Kaposváron. A tettes módszere rendre ugyanaz volt, halálos édességként fagyállóba mártott babapiskótát szórt szét városszerte. Azt hittük, az illető majd a nagy hírverést látva fejéhez kap és abbahagyja az értelmetlen gyilkolászást, vagy a rendőrök bukkannak végre a nyomára.

 

Idáig több mint 100 állatot mérgezett meg

Sajnos egyik sem teljesült, és az elkövető máig szabadlábon van, és folytatja ámokfutását. Nemrég a Kutyaplacc Egyesület elnökének felhívásával találkoztunk a facebookon:

 

Ahogy a posztból kiderül, a mérgező babapiskóták, melyeket köztereken hagy szét vagy udvarokba dobál be a tettes, máig több mint 100!!! kutya és macska életét követelték, és ez a szám folyamatosan növekszik. Puszta szerencse csupán, hogy a mérgezett babapiskóták kisgyermekek kezébe még nem kerültek... 

 

145 ezerre emelkedett a felajánlott összeg

Az elkeseredett gazdák nemrég 50.000 forint készpénzt ajánlottak fel a nyomravezetőnek, amely összeg az utóbbi időben majdnem háromszorosára, 145.000 forintra emelkedett! Ebből is látszik, hogy a város állattartói mennyire féltik állataikat, és mennyire elkeseredetten szeretnék már kézre keríteni a tettest, aki több száz állat haláláért felelős városunkban.

 

Támogassuk a keresést!

Mivel mi is szeretnénk, ha meglenne az elkövető, arra kérünk titeket, hogy ha mással nem is, egyetlen megosztással támogassátok az ügyet, hátha valaki végre tud némi információval szolgálni az kaposvári állatgyilkosról. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: