2015. 10. 22., csütörtök, 08:30

Azt hitte a nő hogy kirabolták, közben csak más kocsijába szállt

Kosarának és táskájának eltulajdonítása miatt hívott rendőrt egy nyergesújfalui asszony, de kiderült, más kocsijába pakolt.

Valamiért nem indult az autó...

Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kezdtek adatgyűjtésbe a rendőrök Nyergesújfalun 2015. október 20-án délután egy helybéli asszony bejelentése miatt, aki azt állította, hogy autójából eltulajdonították a bevásárló kosarát és kézi táskáját. A nő elmondta a nyomozóknak, hogy értékeit mindössze annyi időre hagyta magára a kocsiban, amíg elment egy közeli autószerelő műhelybe, a járművet ugyanis valamiért nem tudta beindítani, hiába próbálkozott többször is. Arra nem emlékezett, hogy autóját lezárta-e, amikor gyalogosan útnak indult, azt azonban határozottan állította, hogy a sörösüvegekkel és cigarettás dobozokkal teli fonott kosarát, valamint drapp színű válltáskáját nem vitte magával. 

 

Egy másik nő ismeretlen kosarat talált a kocsijában...

Utóbbiban az asszony nem tévedett. Még tartott a nyomozók adatgyűjtése, amikor a kocsinál leparkolt egy másik és egy szintén nyergesújfalui nő közölte a rendőrökkel, hogy autója jobb első ülésén egy ismeretlen kosarat talált, amelyben egy retikül is volt.

 

A Suzuki kulcs nem nyitotta az Opelt...

Kiderült, hogy tulajdonosuk összetévesztette a két autót és figyelmetlenségből a másikba pakolt, amely szintén nyitva volt. Az is kiderült, hogy az asszony azért keresett autószerelőt, mert kulcsával nem a saját járművét akarta elindítani és a Suzuki indítókulcsa nem hozta működésbe az OPEL-t. Később a szerelővel már a saját kocsijába ült be a nő, amely aztán gond nélkül el is indult.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: