2015. 10. 19., hétfő, 10:47

Egy szippantás és már el is mentél! Nőknek okoz orgazmust egy új gombafaj

Spontán orgazmust okoz a nőknek egy egészen egzotikus, új gombafaj. A drágaság 600 éves hawaii lávafolyásokon tengeti hétköznapjait, amelyet ha a hölgyek csak kicsit is megszaglásznak, azonnali orgazmusban lesz részük.

Új gombafaj, ami csak a nőkre van hatással

Úgy tűnik, megtalálták a nők „Szent Grálját”, amelytől viszonylag egyszerűen, a legélvezetesebb gyönyörben lehet részük. Akár csak a cicák, ha macskamentát szagolnak, úgy veszthetik el a nők is a jövőben az eszüket, ha a Dictyophora nemzetségébe tartozó új gombafajtával találkoznak. A kutatások szerint ugyanis, a gomba spórái hasonlók a szexuális aktus közben felszabaduló emberi neutranszmitterekhez, amelynek következtében a vizsgált nők jelentős hányada azonnali gyönyört élt át. A kifejezetten büdös gomba spórái furcsamód csak a nőkre vanak hatással, a férfiak semmiféle reakciót nem mutattak a gomba megszaglászása után, max néhány grimaszt lehetett csak felfedezni arcukon.

 

Egy szömörcsögféle, amely szintén a Dictyophora nemzetséghez tartozik

Nem olcsó mulatság az instant-orgazmus gomba

Szóval hölgyeim, aki szeretne rendszeresen azonnali orgazmust átélni egy egyszerű szaglászással, az kezdjen el spórolni, mert nem lesz olcsó a gomba, hiszen kifejezetten ritka területen éldegél csupán, a Hawaii szigeteken, a 600-1000 éves kihűlt lávafolyamok tetején… Lehet, hogy egy szilaj legény becserkészése egyszerűbb feladat lenne, mint az Orgazgomba beszerzése…

Tényleg, ha már névadás, ti hogy neveznétek el az új gombafajtát? 

 

És ha már a szilaj legényeknél tartunk, ITT a férfidudorról szóló cikkünk...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: